Home

Uitreiking tweede Gouden IJsvogel

Uitreiking tweede Gouden IJsvogel Biddinghuizen - 10 november 2006.  Tijdens de najaarsvergadering van Dorpsbelangen Biddinghuizen, welke zal plaatsvinden op dinsdag 21 november in Het Koetshuis, zal de tweede Gouden IJsvogel worden uitgereikt aan een Biddinghuizenaar die zich ingezet heeft voor de dorpsgemeenschap.

Dorpsbelangen Biddinghuizen stelde de gouden erespeld begin dit jaar in om de waardering voor de vrijwilligers in het dorp te laten blijken. De eerste Gouden IJsvogel werd in het voorjaar uitgereikt aan dhr. Gezinus Broeksema, die ruim vijfentwintig jaar vrijwilliger was bij dierenpark De Scharrelberg.

De najaarvergadering van Dorpsbelangen zal jaarlijks het vaste moment worden waarop de erespeld toegekend wordt. Als daartoe aanleiding bestaat, kan de erespeld ook bij bijzondere gelegenheden worden uitgereikt. Het is nog niet bekend wie de tweede Gouden IJsvogel in ontvangst mag nemen.

Dorpsbelangen Biddinghuizen

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat