Home

9 juni Beachsoccer

9 juni Beachsoccer Biddinghuizen - 15 mei 2006.  Ter gelegenheid van het 10 jarige jubileum van het Beachtoernooi Biddinghuizen, wordt er op vrijdag 9 juni een beachsoccertoernooi georganiseerd.

Teams van 4 personen, verdeeld over diverse leeftijdscategorien, kunnen dan de strijd met elkaar aangaan om de hoogste eer. Er wordt gestreden in teams van 4 personen, zonder keeper.

De deelname aan dit toernooi is geheel gratis. Het toernooi start om 16.00 voor de jongste jeugd, waarna om ongeveer 18.00 uur het toernooi voor de 12 t/m 16 jarigen van start gaat.

Voor iedereen boven de 16 is de aanvang gepland omstreeks 20.00 uur.

De exacte tijden zijn afhankelijk van het aantal deelnemende teams per categorie.

Opgave kan door middel van een e-mail aan beachtoernooi@hotmail.com. Geef daarbij duidelijk de namen aan van de 4 teamleden en in welke leeftijdscategorie je hoort. Graag ook, wanneer je die bedacht hebt, je teamnaam doorgeven.

Tevens is het nog steeds mogelijk om je op te geven voor het beachvoetvolley en het beachvolley. Ook voor opgave voor 1 van deze twee toernooien kan via een e-mail aan bovenstaand adres.

Het voetvolley en volleybal vinden plaats op zaterdag 10 juni.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat