Home

Winnaar waterzeskamp Geheim

Winnaar waterzeskamp Geheim Biddinghuizen - 29 april 2006.  Vandaag werd op het evenemententerrein aan de Dreef de waterzeskamp gehouden. 's Ochtends voor kinderen en 's middags voor volwassenen vanaf 16 jaar.

Tijdens de ochtend waren er drie deelnemende teams die onder meer waterballonnen moesten overgooien, geblinddoekt water moesten overgeven en via een slinger water moesten verplaatsen.

Winnaars
De winnaars van het ochtendprogramma "De Basjes" - het team van BAS-turnen. Vanaf 13.30 zou de strijd los moeten barsten voor volwassenen. Bij aanvang bleken er echter maar twee deelnemende teams. Hierdoor werd besloten de kamp maar geen doorgang te laten vinden. In onderling overleg werd het team 'Geheim' van teamcaptain Theo van Someren de winnaar; overigens dezelfde winnaar als de afgelopen jaren.

Sliding
"Het ging mis in de finalewedstrijd doordat Bartels uitgleed," wist Marco van Someren, één van de leden van het team dat tweede werd, te melden; waarmee hij toch nog een verslag wilde verbinden aan een niet-gehouden wedstrijd.

Nét te vroeg
De waterzeskamp lijkt voor de tijd van het jaar toch net te vroeg te komen. Het evenement werd in de voorbije jaren dan ook al vaker afgelast. Voor de vorm gingen de (op papier) winnaars en nummers twee nog wel op de foto.


De 'winnaars' van 2006


De 'nummer 2'

Klik hier voor alle foto's

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat