Home

Koninginnecross overvol

Biddinghuizen - 27 april 2004.  Tijdens de koninginnecross van vrijdag aanstaande, zullen er 268 deelnemers starten op het circuit aan de Biddingringweg 23.

Dit is een record aantal deelnemers, waardoor er bij sommige manches 15 auto’s tegelijk starten. Voor het publiek is dit reuze interessant omdat dit een hoop spektakel teweeg zal brengen.

Inzetten
Er wordt weer volop aandacht besteed aan de veiligheid op en rond de baan. Tijdens de medewerkervergadering van 25 maart j.l. konden nieuwe vrijwilligers zich aanmelden, dit resulteerde in een assistent starter, 2 finishers, 2 keurmeesters en 3 extra baancommissarissen. Mede door deze spontane aanmeldingen kan de organisatie zich weer voor de volle 100 % inzetten voor de veiligheid van de deelnemers en het publiek.


De cross zal ook dit jaar een waar spektakelstuk zijn

Dagindeling en manches downloaden
De organisatie heeft afgelopen weekend de dagindeling en de voorlopige manche-indelingen gemaakt . Deze voorlopige versies zijn te lezen op de website van ACV de Flintstones: http://www.deflintstones.nl.

Gezien de weersvooruitzichten en het grote aantal deelnemers, rekent de organisatie op een groot aantal bezoekers.

ACV De Flintstones

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat