Home

Inschrijving KWT Waterzeskamp gestart

Inschrijving KWT Waterzeskamp gestart Biddinghuizen - 22 maart 2004.  Na de succesvolle koninginnedag van 2003 is Biddinghuizen weer helemaal in de ban van de 30ste april van 2004. Werd vorig jaar de strijd om de titel waterzeskamp wegens het slechte weer gestaakt, dit jaar krijgt een ieder een nieuwe kans. De inschrijving is vanaf heden geopend en er is dit jaar plek voor 6 teams.

Dit jaar ziet de waterszeskamp, in vergelijking met vorig jaar, er iets anders uit. Gerjan Westerhof van het Oranje Comité vertelt: “Vorig jaar hebben we vooral met opblaasbare onderdelen gewerkt. Op zich voldeed dit prima, maar omdat we elk jaar iets anders willen, hebben we dit jaar weer voor een iets andere aanpak gekozen”.

Vast onderdeel
De KWT waterzeskamp in Biddinghuizen bestaat al een aantal jaren en is sinds vorig jaar een vast onderdeel geworden van de activiteiten rondom koninginnedag in Biddinghuizen. “Uiteraard hebben we nog steeds twee categorieën, vervolgt Westerhof. In de ochtend is er een waterzeskamp voor de kinderen tot 13 jaar en in de middag barst de strijd nog een keer los met de waterzeskamp voor volwassenen”.


In 2004 weer volop waterpret (foto: JAS Fotoservice)

Verrassing
De exacte invulling van de verschillende attracties houdt Westerhof nog even voor zicht. “Ik denk dat het juist leuk is om de verrassing er een beetje in te houden. Op de dag zelf zullen mensen merken dat we er weer veel energie in gestopt hebben en dat er een leuke uitdaging voor ze ligt”.

Inschrijving geopend
De inschrijving voor de 2 verschillende waterszeskampen is geopend. Mensen die interessen hebben kunnen op verschillende manier hun teams opgeven. Westerhof: “Bij een aantal winkeliers liggen inschrijfformulieren die men kan invullen. Hierop moet aangegeven worden of men zich opgeeft voor de jeugdcategorie of de volwassenen en uiteraard moet er naast de teamnaam aangegeven worden wie er allemaal in het betreffende team zitten. Daarnaast is het uiteraard mogelijk om via onze website http://oranje.biddinghuizen.org de opgave te doen”, aldus Westerhof.

Vrijwilligers welkom
Om al deze activiteiten op koninginnedag in goede banen te leiden zijn er natuurlijk veel vrijwilligers nodig. “Inmiddels hebben al aardig wat mensen aangegeven dat ze willen meewerken, maar vele handen maken natuurlijk licht werk. Kortom als er iemand wil helpen kan hij zich altijd opgeven”.

Gratis deelname
De waterzeskamp in Biddinghuizen is er in de ochtend voor de kinderen en in de middag voor volwassenen. Deelname is gratis. Vrijwilligers kunnen zich opgeven via oranje@biddinghuizen.org of door even binnen te wandelen in het Koetshuis in Biddinghuizen

Oranjecomité Biddinghuizen

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat