Home

KWT Group steunt Oranjecomité

Biddinghuizen - 10 februari 2004.  Kon het Oranje Comité Biddinghuizen enkele weken geleden al melden dat men al weer druk bezig is met koninginnedag 2004, deze week was er nog meer goed nieuws. KWT Group uit Biddinghuizen verlengde namelijk haar sponsorcontract en is dit jaar hoofdsponsor van het evenement in Biddinghuizen.

Van origine was KWT de hoofdsponsor van de waterzeskamp in Biddinghuizen. Toen dit evenement verplaatst werd naar koninginnedag, besloot KWT het hoofdsponsorschap door te zetten en zelfs uit te breiden.

Nopjes
Oranjecomité voorzitter Jaap Kolart is dan ook in zijn nopjes: “Het is toch elk jaar afwachten of een bedrijf doorgaat met sponsoring of niet. We zijn dan ook erg blij dat de KWT Group het contract weer heeft verlengd. De KWT Group is in 2004 niet alleen sponsor van de waterzeskamp, maar is nu hoofdsponsor geworden van het gehele evenement rondom Koninginnedag”, aldus Kolart.


Beelden van Koninginnedag 2003

KWT
De KWT Group staat voor KWT Waterbeheersing, KWT Supplies, KWT Productie en KWTronic. Vier zelfstandig functionerende bedrijven onder één dak die zich samen sterk maken voor een totaal pakket aan producten voor het waterbeheer. Dit doen ze nationaal maar ook internationaal. Producten voor het waterbeheer worden geproduceerd uit de kunststof HDPE en uit roestvast staal.

Sterke link
Door de binding met Biddinghuizen en met water, was het voor de KWT Group een logische zaak om sponsor te worden van de waterzeskamp. “Toen we in het verleden benaderd werden om sponsor te worden van de waterzeskamp, hebben wij direct ja gezegd. KWT is nou eenmaal een bedrijf met een sterke connectie met water. Daarnaast wilden we laten zien dat wij als bedrijf ook een sterke binding hebben met Biddinghuizen”, aldus Hilde Boers van de KWT Group.


De waterzeskamp was voroal 's ochtends een groot succes in 2003

Groter evenement
Hilde Boers: “Vorig jaar is de zeskamp verplaatst naar Koninginnedag en onderdeel geworden van een groter evenement. Omdat wij het leuk vinden dat Biddinghuizen dit soort festiviteiten heeft en er veel gezellige activiteiten op en rond Koninginnedag zijn, hebben wij besloten om ook dit jaar weer mee te werken."

"Doordat we vorig jaar gemerkt hebben dat de organisatie in goede handen is en dit jaar hetzelfde team aan de slag is gegaan, beloofd het ook dit jaar weer een echte Koninginnedag te worden”.

Nog niet genoeg
Ondanks de sterke steun in de rug van KWT geeft voorzitter Kolart aan dat de begroting nog niet rond is. “Een evenement als deze kost natuurlijk een hoop geld, daarom zijn alle bijdrages welkom. Ik wil dan ook het bedrijfsleven in Biddinghuizen oproepen om vooral mee te helpen zodat we van koninginnedag weer een echte traditie kunnen maken”.

Bedrijven die geïnteresseerd zijn in sponsoring van het Oranjecomité kunnen contact opnemen via oranje@biddinghuizen.org of bellen met 06-13226391.

Oranje Comité Biddinghuizen

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat