Home

Ten Cate en Van Dekken de sterksten

Ten Cate en Van Dekken de sterksten Biddinghuizen - 14 juni 2003.  Frank van Dekken en André ten Cate hebben de zevende editie van het Biddinghuizer beach-voetbal toernooi op hun naam gezet.

In een slopende finale tegen de verliezend finalisten van vorig jaar Gerjan Westerhof en Stefan Tolhoek wonnen ze met de cijfers 16-15.

Poules
Dit jaar werden er na de eerste poules opnieuw poulewedstrijden gespeeld, vanwaaruit per poule de beste twee teams in de halve finale mochten uitkomen. Marco van Someren en Kristian Weijers verloren deze halve finale en zagen in hun laatste wedstrijd de andere verliezers Herman Stegeman en Marco Westerhof tegenover zich. Van Someren en Weijers bleven echter goed overeind en veroverden zo de derde plaats.


Het winnende team


Spannende finale
Tijdens de finale grepen Ten Cate en Van Dekken direct het initiatief. De voorsprong die ze opbouwden kwam nog wel in gevaar, maar werd niet meer weggegeven. Met name toen er 15-13 op het scorebord stond (met nog 2 minuten te gaan) werd het penibel voor de uiteindelijke winnaars. Tolhoek en Westerhof scoorden de 14-15, maar konden niet op gelijke hoogte komen.

Beslist
Toen het vlak voor het eindsignaal 16-14 werd, was het beslist - al kwamen Westerhof en Tolhoek ook nu nog terug tot 16-15. Karel van de Jagt feliciteerde tijdens de prijsuitreiking de teams met hun behaalde resultaat en overhandigde de bijbehorende bekers.


Het winnende team Ten Cate (van achteren gezien) en Van Dekken in actie tijdens de finale

Spijkerbroek hangen
Behalve voetbal en volleybal waren er nog andere activiteiten. Bij het spijkerbroekhangen bijvoorbeeld, een nieuw evenement tijdens het beachtoernooi, werd ook volop gestreden voor de eerste plaats.

Categorie < 12 jaar
1. Melanie (1.24.10)

Categorie 13 - 17 jaar
1. Sylvian Schippers (1.22.83)
2. Hendrik Postumus
3. Koen Schols

Categorie 18 jaar en ouder
1. Otmen Chahchah (1.47.40)

Wederom geslaagd
Niet alleen het weer zat mee dit jaar, maar ook de belangstelling was groot. De gemoedelijke en sportieve sfeer zal de prima organisatie reden geven om ook volgend jaar weer een beachtoernooi te organiseren.

Klik hier voor alle foto's

Redactie BHZ-Net

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat