Home

Schippers & Wagteveld winnen eindelijk

Schippers & Wagteveld winnen eindelijk Biddinghuizen - 14 juni 2003.  Twee keer eerder stonden ze al in de finale van het Beach-volleybaltoernooi, maar de afgelopen twee jaar moesten ze genoegen nemen met een tweede plaats.

Willem Schippers en Bianca Wagteveld verloren vorig jaar de finale van Linda van Blokland en Laura Jonker. Het jaar ervoor waren Esther Doedens en Hans Verstappen te sterk voor het duo.

Finale met 3 teams
Dit jaar viel wel alles op zijn plaats. In de finaleronde werd gestreden tegen het duo Jan van Diermen / Ellen van Dam en het duo Vincent Schuurman en Lisette Herms - de nummer 3 van vorig jaar.Eindelijk eerste
Alledrie de teams wisten één wedstrijd te winnen, dus moest het saldo bepalen wie zich winnaar van de zevende editie van het Biddinghuizer beach-volleybaltoernooi mocht noemen. Van Diermen en Van Dam werden derde, Schuurman en Herms verbeterden hun prestatie van vorig jaar en werden tweede en tot grote vreugde van omstanders werden Schippers en Wagteveld eindelijk een keer eerste.


De winnaars in actie op het achterste veld


Volgend jaar krijgen Schuurman en Herms weer de kans om hun prestatie te verbeteren.

Klik hier voor alle foto's

Redactie BHZ-Net

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat