Home

Beachtoernooi van start

Beachtoernooi van start Biddinghuizen - 14 juni 2003.  Vanochtend om 9:30 uur is de zevende editie van het Beach-voet-volley toernooi van start gegaan op Het Plein.

Vorig jaar had het evenement nog te kampen met zware regelval in de voorafgaande nacht. Dit jaar bleef het gelukkig droog, zodat de modderpoel van vorig jaar uitbleef.

Net als andere jaren wordt er ook nu weer via een poulesysteem bepaald wie verder mogen naar de volgende ronde. Dat sportiviteit en fanatisme goed samengaan blijkt ook dit jaar weer. De sfeer is gemoedelijk, maar de deelnemende teams doen er wel alles aan om te winnen.

Randactiviteiten
Behalve het beachtoernooi op Het Plein zijn er ook tal van andere activiteiten. Zo is er een springkussen voor de kleintjes, een braderie in het centrum en voert Clown Hoppy kunsten uit.

Het door BHZ-Net gesponsorde evenement zal nog duren tot zaterdagmiddag 17.00 uur - tegen die tijd zal ook bekend zijn wie de winnaars worden van de editie van dit jaar.

Bekijk hier de foto's van dit evenement

Redactie BHZ-Net

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat