Home

Verrassende winnaars Beachtoernooi

Verrassende winnaars Beachtoernooi Biddinghuizen - 15 juni 2002.  De zesde editie van het Beachtoernooi werd vanmiddag afgewerkt op Het Plein. Bij het voet-volley toernooi wonnen Erwin ten Cate en Martijn Dekker. Bij het volley-toernooi werd de hegemonie van Esther Doedens en Hans Verstappen verbroken. De winnaars van de laatste 2 jaar kwamen er dit jaar niet aan te pas en zagen Linda van Blokland en Laura Jonker winnen.

Zoals al eerder te lezen op BHZ-Net was het vooral vanochtend een natte bedoening. De vele regen zorgde voor een moelijk bespeelbare ondergrond, maar daarmee ook voor vermaak bij het publiek.

Van Blokland en Jonker winnen Volleytoernooi
De volleyballers, die zoals ieder jaar op het derde veld speelden, hadden het het zwaarst te verduren. De ondergrond was daar werkelijk één waterige massa. Het mocht de pret niet drukken voor de 11 deelnemende teams. Bianca Wagteveld en Willem Schippers, de nummer 2 van vorig jaar, speelden ook nu weer in de finale. Ook nu verloren ze deze, zodat Linda van Blokland en Laura Jonker aan het eind van de middag de grootste bekers in ontvangst mochten nemen.
De winnaars van het toernooi hadden in de halve finale de uiteindelijke nummer 3 nipt uitgeschakeld. Toch toonden Vincent Schuurman en Lisette Herms zich uitermate tevreden met hun behaalde prijs.Ten Cate en Dekker de besten
In het voet-volleytoernooi werd via poules bepaald wie de finalewedstrijden mochten gaan spelen. Met name de finale tussen Gerjan Westerhof/Stefen Tolhoek en Erwin ten Cate/Martij Dekker was een spannend schouwspel. Na een voorsprong van Ten Cate/Dekker namen Westerhof/Tolhoek kort voor tijd brutaal de leiding over. In de laatste minuut trokken Erwin ten Cate en Martijn Dekker de winst toch nog naar zich toe.

Eerder werd op hetzelfde veld al de wedstrijd om de derde en vierde plaats gespeeld. Hierin wonnen André ten Cate en Frank van Dekken, ooit nog winnaar van het toernooi, van Boy Bies en Ferry Kamps.


Verliezend finalisten Gerjan Westerhof en Stefan Tolhoek

Het centraalgelegen evenement, waarbij BHZ-Net één van de vele sponsors was, had de hele middag bekijks van voorbijgangers en langdurige supporters. De gezamenlijke organisatie was tevreden en kijkt nu alweer uit naar het zevende Beachtoernooi in 2003.

Klik hier voor alle foto's van het toernooiRedactie BHZ-net

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat