Home

Avondvierdaagse 2015 wederom geslaagd

Avondvierdaagse 2015 wederom geslaagd Biddinghuizen - 8 juni 2015.  Zo`n 650 kinderen en begeleiders hebben afgelopen week de 48 ste editie van de avondvierdaagse gelopen in Biddinghuizen. Stichting de IJsvogel kijkt terug op een geslaagde wandelweek.

Het weer was niet altijd even mooi maar uiteindelijk zijn alle avonden goed en veilig verlopen.

Op vrijdagavond liep het iets anders als gepland, de onweersbuien kwamen eerder als voorspeld en daardoor heeft de organisatie besloten de route iets in te korten, zo kon een ieder veilig zijn mediale ophalen en thuis komen.

Stichting de IJsvogel wil graag de volgende sponsoren bedanken voor hun bijdrage tijdens de avondvierdaagse:
Albert Heijn Jan Schuurhuis, Flevosap, Van Riel, Holland teelt, Klusmarkt, ACV de Flinstones, Maris Sonoris, Richard van Woerkom, Fruithandel van Beek, Schaap Holland, Bas Voetbal.

De Basisscholen van Biddinghuizen hebben dit jaar weer gezorgd voor heerlijke ijsjes op het evenementen terrein.Natuurlijk kon de gehele avondvierdaagse niet plaatsvinden zonder de vele verkeerregelaars die ervoor gezorgd hebben dat iedereen veilig kon oversteken.

Alle verkeerregelaars, uitdeeldames, ehbo`ers, fotograven en sponsors bedankt voor jullie bijdrage tijdens de avondvierdaagse.


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat