Home

Ook dit jaar weer een huttenfeest

Ook dit jaar weer een huttenfeest Biddinghuizen - 5 mei 2015.  Ook dit jaar zal Stichting De IJsvogel voor kinderen van 6-12 jaar een driedaags Huttenfeest organiseren in de zomervakantie.

Vorig jaar heeft Stichting de IJsvogel het tweede huttenfeest van de gemeente Dronten georganiseerd. Samen met Jeugd & Jongerenwerk van De Meerpaal en scouting de Osbornegroep werd er drie dagen hard gewerkt door de kinderen en werd er een prachtig huttendorp gebouwd.

Het huttenfeest
Kinderen in de leeftijd van 6-12 jaar kunnen op maandag 3, dinsdag 4 en woensdag 5 augustus op het evenementen terrein in Biddinghuizen weer volop genieten van hout, spijkers, timmeren en zagen waardoor er weer de meest fantastische hutten zullen ontstaan.

Zonder vrijwilligers geen Huttenfeest
Zonder hulp kan er geen huttenfeest georganiseerd worden. De organisatie is dan ook nog op zoek naar vrijwilligers.

Lijkt het u leuk om samen met de kinderen te timmeren te zagen en een oogje op de veiligheid te houden? Meld u dat aan als vrijwilliger. U kunt zich aanmelden door een mailtje te sturen naar info@ijsvogel.net. U kunt u aanmelden tot 31 Mei 2015.

Ook het Huttenfeest doen we samen in Biddinghuizen.


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat