Home

Programma koningsdag Biddinghuizen bekend

Programma koningsdag Biddinghuizen bekend Biddinghuizen - 7 april 2015.  Op Maandag 27 April is het in Nederland weer koningsdag. Biddinghuizen laat dat niet ongemerkt voorbij gaan. Op koningsdag organiseert Stichting de IJsvogel verschillende activiteiten in en rondom het centrun van Biddinghuizen voor jong en oud.

Stichting de IJsvogel heeft voor u een programma in elkaar gezet zodat u een onvergetelijke dag beleeft in Biddinghuizen.

Vanaf 8:00 uur is de gezelligste vrijmarkt van Biddinghuizen, Hier kunnen de vele spullen weer van eigenaar wisselen. De vrijmarkt is rond 13:00 uur weer afgelopen

Om 9:00 uur wordt er gestart met het traditionele en officiële vlaghijsen, naast dat er hierbij voor het eerst veteranen aanwezig zijn mag de aanwezigheid van burgermeester Aat de Jonge en zijn vrouw en de aanwezigheid van de Scouting niet ontbreken.

Burgermeester Aat de Jonge geeft samen met de dorpsvoorzitter het startsein voor de versierde fietsenoptocht. De finish van de versierde fietsen optocht is op het evenementen terrein.

Na de optocht wordt u uitgenodigd om een kop koffie/thee of glaasje flevosap met een oranje koek te nuttigen in de feesttent. Deze consumptie is te verkrijgen voor €1,-.

Rond het middaguur zullen de vrachtauto's van Flevotruckers-tour weer een stukje door het dorp rijden.

S` middags staat er iets nieuws op het programma, een try out van levend tafelvoetbal.

Lijkt het je leuk om mee te doen? Vorm dan met nog 6 anderen een team en schrijf je in via info@ijsvogel.net. Er zijn geen kosten aan verbonden. Verder informatie volgt.

Natuurlijk ontbreekt het jaarlijkse eiergooi kampioenschap niet dit jaar. Hiervoor kun je je ter plekke inschrijven.

Kijk voor meer informatie op http://www.ijsvogel.net of mail naar info@ijsvogel.net

Koningsdag 2015, we beleven het samen!Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat