Home

Biddinghuizen actief tijdens NLDoet

Biddinghuizen actief tijdens NLDoet Biddinghuizen - 23 maart 2015.  Op zaterdag 21 maart werden op twee plekken In Biddinghuizen de handen uit de mouwen gestoken door een groep vrijwilligers tijdens de jaarlijkse NLDoet.

Bij zwembad de Alk is er een groep bezig geweest met het verwijderen van onkruid, het opruimen van takken van gesnoeide struiken en bomen, verwijderen van zwerfafval op het terrein en bosjes en het snoeien van heggen. Hierdoor is de entree en het gedeelte om de fietsen te parkeren weer toonbaar en netjes en is het terrein weer schoon van snoeihout en afval. Klaar voor de opening van het zwemseizoen in mei.Bij de loods van Stichting de IJsvogel bij het tankstation werd er door een groepje vrijwilligers onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd, zoals de gevel van de opslagloods en aan de houten deuren.

Aan de inwendige mens was ook gedacht, de catering was uitstekend verzorgd door Stichting de IJsvogel.Dorpsbelangen Biddinghuizen en Stichting de IJsvogel kijken terug op een geslaagde NLDoet.2015 en willen alle vrijwilligers ook vanaf deze plaats hartelijk bedanken voor de getoonde inzet en tijd.

Biddinghuizen, we doen het samen.
Dorpsbelangen Biddinghuizen en Stichting de IJsvogelBron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat