Home

Programma Stichting de IJsvogel 2015

Programma Stichting de IJsvogel 2015 Biddinghuizen - 26 januari 2015.  Het jaar 2015 is al weer enkele weken oud en Stichting de IJsvogel is al weer druk bezig met de evenementen die komen gaan. Net als voorgaande jaren staan de traditionele evenementen op de agenda. Dit jaar komt er ook een nieuw evenement i.s.m. piratenkoor de Blauwbaarden.

Zaterdag 21 Maart doet Stichting de IJsvogel mee aan het landelijke NL-doet. Vorig jaar waren de containers aan de beurt en dit jaar is het de beurt aan de opslagloods en het materiaal. Tijdens NL-doet werken vele vrijwilligers mee om dit alles binnen 1 dag af te krijgen.

Maandag 6 April organiseert Stichting de IJsvogel het jaarlijkse paaseieren zoeken voor de kinderen van de basis school. Ook dit jaar zal het plaats vinden in `T Noaberpark.

Maandag 27 April is het Koningsdag. Tijdens koningsdag organiseert De IJsvogel verschillende activiteiten in en rond Biddinghuizen. (o.a. het traditionele vlag hijsen, de versierde fietsen optocht, het eieren gooien en nog veel meer)

Dinsdag 2 tot en met vrijdag 5 Juni is de jaarlijkse avondvierdaagse. Deze wordt gelopen in en rondom Biddinghuizen. Met als klap op de vuurpijl de intocht van de vrijdagavond in het centrum.

Zaterdag 6 Juni is er door het gehele winkelcentrum een braderie en op het evenemententerrein vindt een kofferbakmarkt plaats.

In de laatste week van de zomervakantie vindt de derde editie van het Huttenfeest plaats. Het huttendorp komt naar Biddinghuizen van Maandag 3 t/m Woensdag 5 Augustus. Tijdens het huttenfeest kunnen de kinderen hun eigen hut bouwen.

Op 14 November zet Sinterklaas weer voet aan wal in Biddinghuizen.

Ook wordt er in 2015 weer een kerstmarkt georganiseerd.

Heeft u vragen, ideeën of lijkt het u leuk om het team van Stichting de IJsvogel te komen versterken, meld u dan aan via info@ijsvogel.net of meld u bij iemand van het bestuur.

Stichting De IJsvogel/Dorpsbelangen Biddinghuizen "We doen het Samen"


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat