Home

Koningsfeest met een gouden randje

Koningsfeest met een gouden randje Biddinghuizen - 28 april 2014.  Afgelopen weekend werd het eerste Koningsfeest in Biddinghuizen gevierd. De organisatie is tevreden over het verloop van de festiviteiten.

Op vrijdagochtend werd er gestart met het 50+ ontbijt. Jan Schuurhuis heeft er voor gezorgd dat er een heerlijk ontbijt klaarstond zodat er een heerlijk en gezellig begin van de dag ontstond.De vrijdagavond was een groot succes met de fantastische band Rio, die er voor zorgde dat de vele bezoekers werden vermaakt met hun enthousiaste optreden en het dak van de tent op het evenemententerrein er bijna afblies.De volgende ochtend begon dan de eerste koningsdag. Na het volkslied op het plein waar in de aanwezigheid van de burgemeester de vlaggen werden gehesen was het tijd voor de versierde fietsoptocht.

"Wat was het geweldig om al die vrolijk versierde fietsen te mogen zien en omdat iedereen enorm zijn best had gedaan was het voor ons niet moeilijk om te kiezen en kregen alle kinderen een leuk aandenken aan deze optocht." aldus een woordvoerder van Stichting De IJsvogelOp de vrijmarkt was het een drukte van belang. De spulletjes werden weer voor leuke prijsjes voorzien van een nieuwe eigenaar. In de tent kon doorgefeest worden onder het genot van een kop koffie, thee of flevosap.Voor de kinderen waren er kleurplaten en een springkussen en in de middag was het dan tijd voor de zeskamp. Er werd geploeterd met vallen en weer opstaan. De enorme strijdlust was geweldig om naar te kijken. Tussendoor kon men weer genieten van het traditionele eieren gooien in een nieuw jasje en natuurlijk van de hapjes en de drankjes verzorgd door cateraar Slump.Zondagmiddag was het weer heerlijk druk in de tent. Nu voor de interreligieuze bijeenkomst. Het thema van dit jaar was: "Op de golven van het leven". Er werden prachtige gedichten voorgedragen en de tent was aangepast in de sfeer van het thema.De zon zorgde op deze dagen voor het gouden randje. "Dorpsgenoten, bedankt voor deze fijne dagen!" aldus Stichting de IJsvogel.

Er zijn diverse foto's gemaakt tijdens deze dag.

Bekijk de fotoboeken

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat