Home

Interreligieuze bijeenkomst: Op de golven van het leven

Interreligieuze bijeenkomst: Op de golven van het leven Biddinghuizen - 22 april 2014.  Op 27 april vindt de interreligieuze bijeenkomst plaats in de grote tent op het grasveld. De bijeenkomst wordt gedragen door de drie geloofsgemeenschappen uit Biddinghuizen.

De medewerkende geloofsgemeenschappen zijn: de protestantse gemeente Biddinghuizen, de Rooms Katholieke Geloofgemeenschap Bonifatius en de Islamitische vereniging Biddinghuizen.

De pastor, de dominee en de Imam verlenen aan deze bijeenkomst hun medewerking.

Verder kunt u genieten van het gitaarspel en zang van Pieter Leendertse (met begeleiding van Marleen van Dieren) en de balletgroep van Roos Bongaarts.

De stadsdichter Petra Buis heeft voor deze gelegenheid special een gedicht geschreven. Zij zal deze zelf voordragen.

Ook u kunt een gedicht inleveren. Deze kan worden voorgedragen en opgehangen in de tent. In de tent zullen verder schilderijen van diverse schilders hangen dit het thema verbeelden.

Uw gedicht kunt u tot 23 april inleveren bij Herma Loohuis, Parksingel 55 of per email naar:
hermaloohuis@gmail.com.

De Interreligieuze bijeenkomst wordt in samenwerking met Dorpsbelangen Biddinghuizen georganiseerd en begint om 14.30 uur.


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat