Home

Koningsdag met zeskamp

Koningsdag met zeskamp Biddinghuizen - 24 maart 2014.  Na het succes van de zeskamp van vorig jaar kan een zeskamp ook dit jaar natuurlijk niet uitblijven. Als thema is gekozen voor Brazilië/WK voetbal.

Er worden 5 spelen en een eindspel gespeeld in twee categorieën, te weten jeugd en volwassenen.

Samenstelling teams
Elk team bestaat uit minimaal 8 en maximaal 10 deelnemers, verder minimaal 3 jongens/mannen en minimaal 3 meisjes/vrouwen. Gemengde teams dus met daarnaast een teamcaptain (van minimaal 18 jaar oud) . Voor de jeugdteams geldt een spelersleeftijd van 8 t/m 14 jaar oud.

De volwassenenzeskamp is voor iedereen vanaf 15 jaar.

Voor de spelen geldt dat zowel behendigheid, slimheid, kracht als sportiviteit beproeft worden waardoor iedereen op zijn/haar manier de uitdaging kan aangaan. Geef je op als klas, buurt, straat, vriendengroep, sportclub, bedrijf of misschien zelfs als familie. Voorwaarde is wel dat je uit Biddinghuizen komt.

Tijden en eieren gooien
Om 12.00 uur start de jeugdzeskamp en om 14.30 start de volwassenenzeskamp.
Tussen de spelen door en na het eindspel 's middags is er eierengooien dat deze keer iets anders opgezet zal zijn en daardoor voor iedereen vanaf 8 jaar toegankelijk. Hiervoor is opgeven vooraf niet nodig, dit kan ter plaatse.

Opgeven zeskamp
Altijd al een keer met een zeskamp mee willen doen? Nu is de kans. Geef je team op o.v.v. teamnaam, contactpersoon/captain, kleur shirt en de namen van de deelnemers via koningsdag@ijsvogel.net en beleef een onvergetelijke Koningsdag. Er kunnen per categorie 6 teams meedoen. Advies is dan ook om je zo snel mogelijk aan te melden.

Vrijwilligers nodig
Om deze zeskamp tot een succes te maken zijn er uiteraard ook weer vrijwilligers nodig voor de op- en afbouw en om de spelen in goede banen te leiden. Wil je deze dag meehelpen? Geef je dan op via koningsdag@ijsvogel.net.

Stichting de IJsvogel / Dorpsbelangen Biddinghuizen
Ook Koningsdag vieren we samen.


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Twitter
© 2023 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat