Home

Jan van Ewijk wint overall-prijs van de fotowedstrijd

Jan van Ewijk wint overall-prijs van de fotowedstrijd Biddinghuizen - 26 februari 2014.  Het jubileumjaar is ten einde en daarmee ook de fotowedstrijd. Elke maand van het jubileumjaar 2013 hebben vele bewoners uit Biddinghuizen en omstreken foto's ingestuurd voor de fotowedstrijd.

Naast de maandelijkse winnaars wordt er per half jaar een overall-winnaar bekend gemaakt. Van alle foto's die in de maanden juli tot en met december zijn ingestuurd heeft Jan van Ewijk volgens de jury van de fotowedstrijd en de leden van de werkgroep 50 jaar Biddinghuizen de mooiste foto ingestuurd.

Winnende foto van Jan van Ewijk

Jan heeft een foto gemaakt van het Noaberpark. Op deze foto schijnt de zon door de donkere wolken. Deze lichtinval zorgt voor een bijzonder effect op de foto.

Actief arrangement voor 4 personen bij Dorhout Mees
Jan van Ewijk heeft een actief arrangement voor 4 personen bij Dorhout Mees gewonnen. Dit arrangement bestaat onder andere uit een lunch, een golfclinic, schieten met pijl en boog en een diner.

Jan van Ewijk ontvangt een waardebon voor een actief arrangement bij Dorhout Mees van Jennie Brandsma (voorzitter werkgroep 50 jaar Biddinghuizen)

Jennie Brandsma heeft namens de werkgroep 50 jaar Biddinghuizen de prijs aan Jan van Ewijk uitgereikt. De werkgroep 50 jaar Biddinghuizen wenst Jan heel veel plezier met zijn prijs.

Biddinghuizen, we vieren samen!

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat