Home

Kerstmarkt in Biddinghuizen

Kerstmarkt in Biddinghuizen Biddinghuizen - 10 december 2013.  Door het plaatsen, afgelopen zaterdag, van een tweetal prachtige kerstbomen in het winkelcentrum bereidt Biddinghuizen zich voor op de naderende kerst. Om helemaal in kerstsfeer te komen wordt er op vrijdag 20 december een kerstmarkt gehouden, van 16.00 tot 21.00 uur in kerkcentrum De Voorhof.

Organisatie
Dit jaar is de organisatie in handen van Stichting De IJsvogel/Dorpsbelangen Biddinghuizen in samenwerking met de Passage, de Osbornegroep, braderie-organisator Apeldoorn2000 en Henk en Ria Potgieter. Professionele kraamhouders zullen op de kerstmarkt staan maar ook diverse verenigingen en stichtingen zullen zich presenteren, bijvoorbeeld het Colombinehuis, War Child en A SistersHope.

Aanmelden
Scholen en verenigingen kunnen zich nog aanmelden voor deze kerstmarkt via info@ijsvogel.net en betalen €20,- voor het huren van een kraam. De kraamhuur dient op de kerstmarkt contant voldaan te worden aan de mensen van Apeldoorn2000. Hobbyisten kunnen zich via info@apeldoorn2000.nl aanmelden en betalen €35,- voor een kraam.

Sfeer
Het belooft een hele sfeervolle kerstmarkt te worden. Piratenkoor de Blauwbaarden, zangvereniging de Paradijsvogels, Belcanto en ons eigen fanfarekorps Maris Sonores zullen voor prachtige optredens zorgen. Ook zal er een optreden zij van het dwarsfluitensemble Flauto. Ook dit vindt allemaal binnen plaats. Mocht dit nog niet genoeg warmte geven dan zijn er buiten altijd nog de vuurkorven van de scouting en schenkt het bestuur van Dorpsbelangen glühwein en warme chocolademelk.

Passage
De dames van de christelijk-maatschappelijke vrouwenbeweging Passage laten zich weer inspireren door het verleden. Vanaf 15.00 uur organiseren zij in de Voorhof een kerstmarkt zoals in grootmoeders tijd. Geheel in stijl verkopen zij zelfgemaakte producten. Denk hierbij aan jam, taarten, wijn maar ook kerststukjes, sokken en sjaals. Er is een verloting en men kan meedoen aan leuke spelletjes. Een gedeelte van de opbrengst wordt aan een goed doel besteed.

Stichting De IJsvogel/Dorpsbelangen Biddinghuizen

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat