Home

Tweede brief van Sinterklaas

Tweede brief van Sinterklaas Biddinghuizen - 11 november 2013.  Ook deze week ontvind de redactie van BHZ-Net een brief van Sinterklaas bestemd voor alle kinderen van Biddinghuizen.

Hieronder de tekst.

Lieve kinderen van Biddinghuizen,

Wat leuk dat er al een paar kinderen een berichtje hebben gestuurd naar stichting de IJsvogel. Mevrouw Karin en mevrouw Wilma sturen de briefjes naar mij door en ik vind het zo fijn om nu al wat van jullie te horen. De reis gaat heel goed en ik kan niet wachten om jullie allemaal weer te zien.

In de vorige brief heb ik jullie verteld dat de Pieten druk bezig zijn met het oefenen voor het optreden op 16 november. De hoofdpiet vertelde mij dat de Pieten het aan jullie gaan laten zien tijdens de disco om ongeveer 18.00 uur.

Dit jaar heb ik een nieuwe Piet meegenomen. Eigenlijk mocht deze Piet nog niet mee, omdat hij geen pietendiploma heeft gehaald. Piet kan al wel pepernoten bakken, pakjes inpakken, pepernoten strooien, dansen en springen, maar hij durft niet op de daken te klimmen. Hij heeft hoogtevrees. De leerpiet heeft samen met hoogtevreespiet geoefend en het lukt al wel een klein beetje.

Omdat hoogtevreespiet zo goed zijn best doet, heb ik gezegd dat hij dit jaar mee mag. Misschien hebben jullie een idee hoe we hoogtevreespiet kunnen helpen?

Het duurt nu niet meer zolang tot ik jullie weer zie. Komen jullie allemaal naar de boulevard op 16 november? En bewaren jullie allemaal je Sint Maarten lampion voor de lampionoptocht ?

Tot dan,
Sinterklaas en de Pieten.


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat