Home

Voorproefje musical Morgenland tijdens de reünie

Voorproefje musical Morgenland tijdens de reünie Biddinghuizen - 9 oktober 2013.  Op 5 november gaat de musical Morgenland in première. Momenteel zijn de repetities in volle gang. Vele bewoners uit Biddinghuizen en omstreken zijn betrokken bij dit grote evenement. Tijdens de reünie, ter ere van het 50-jarig bestaan van Biddinghuizen, zal het koor van de musical Morgenland een kort optreden verzorgen.

Het is het eerste optreden van het koor in Biddinghuizen. Het optreden zal een tipje van de sluier geven van de gehele musical.

Naast een optreden van het koor van de musical Morgenland zal de heer Tietema een passage voordragen uit zijn zelf geschreven autobiografie.

Wilt u dit niet missen? U kunt zich nog tot en met woensdag 9 oktober opgeven voor de reünie. Het belooft een onvergetelijke middag te worden waarin we samen terug kijken naar het verleden en plannen maken voor de toekomst.

Biddinghuizen, we vieren samen!

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat