Home

Inschrijving Klamer ATB Challenge 2013 open

Inschrijving Klamer ATB Challenge 2013 open Biddinghuizen - 23 september 2013.  Over minder dan 1 maand zal de volgende Klamer ATB Challenge georganiseerd worden, op zondag 13 Oktober 2013 om precies te zijn.
Inschrijven voor deze fiets-uitdaging is vanaf heden mogelijk.


Hiervoor dient u naar de site van Klamer Fietsen te gaan om u in te schrijven.

Tijdens de ATB Challenge 2013 zal de bekende koppelkoers gereden worden zoals ook in voorgaande edities het geval was. Daarnaast staat er tevens een individuele wedstrijd op het programma, mits zich hiervoor voldoende mensen aanmelden.

Bij het inschrijven moet u kenbaar maken aan welk onderdeel u wilt meedoen, het is uiteraard mogelijk om aan beide onderdelen deel te nemen.

Ook voor de jeugd is er mogelijkheid om het parcours te fietsen, al dan niet onder begeleiding van een ouder. Het is wel belangrijk dat de jeugd zich ook aanmeldt via de site en zich inschrijft.Momenteel worden de nodige voorbereidingen voor de Klamer ATB Challenge getroffen. Sportpark De Schelp zal een centrale rol spelen tijdens de 2013 editie van de ATB Challenge. Vanuit BAS Voetbal is volledige medewerking toegezegd ten behoeve van het evenement.

Hierdoor is het mogelijk voor de deelnemers om zich op het sportpark te verkleden en is er tevens na afloop gelegenheid om te douchen.

De kantine zal op deze dag geopend zijn dus toeschouwers kunnen hier terecht voor een kleine versnapering.

De parkeerplaats van het sportpark zal gebruik worden voor het opstellen van obstakels in het parcours en voor het wisselvak welke tijdens de koppelkoers een centrale rol speelt.

Vanwege het feit dat de parkeerplaats in gebruik is zullen deelnemers en bezoekers die met de auto naar het sportpark komen deze buiten het sportpark moeten parkeren, zoals dat wel vaker gebeurt tijdens grote drukte.

Inschrijven voor de ATB Challenge kan direct via deze link.

Kijk voor meer informatie op http://www.klamerfietsen.nl.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat