Home

Sharon Kips treedt op bij het stamppotten-buffet

Sharon Kips treedt op bij het stamppotten-buffet Biddinghuizen - 15 september 2013.  Sharon Kips zal live optreden tijdens het stamppotbuffet op donderdag 10 oktober. De organisatie is bijzonder blij met de toezegging dat Sharon speciaal voor het 50-jarige jubileum van het dorp naar Biddinghuizen komt om daar enkele nummers te zingen.

Er zullen meer optredens zijn, onder andere van de Blauwbaarden maar ook van Richard Stooker. Deze magican/mentalist zal u tijdens het eten vermaken met de meest leuke en mysterieuze trucjes. Kortom het belooft een zeer smaakvolle avond te worden.

U kunt zich nog tot 1 oktober opgeven op via info@ijsvogel.net. Heeft u geen mogelijkheid om dit via email te doen dan kunt u tot 1 oktober elke maandag tussen 10 en 11 uur bellen met de secretaris van Stichting de IJsvogel, Esther Beekhoven telefoonnummer 06-21528524. Uw opgave wordt bevestigd na ontvangst van het inschrijfgeld.

Het inschrijfgeld kunt u overmaken op rekeningnummer 12.79.32.925 t.a.v. Stichting de IJsvogel te Biddinghuizen onder vermelding van: stamppot met uw naam en adres.

De organisatie hoopt u deze avond te mogen ontvangen om samen te genieten van heerlijk eten en een gezellige avond.

Stichting de IJsvogel / 50jaar Biddinghuizen / Dorpsbelangen Biddinghuizen

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat