Home

Extra informatie programma feestweek 50 jaar Biddinghuizen

Extra informatie programma feestweek 50 jaar Biddinghuizen Biddinghuizen - 9 september 2013.  Op donderdag 10 oktober bestaat Biddinghuizen officieel 50 jaar. Van woensdag 9 t/m zondag 13 oktober zal er voor iedereen wel een moment zijn om dit spektakel mee te vieren.

Woensdag 9 oktober staat in het teken van de opening van Albert Heijn. Jan Schuurhuis zal voor de kinderen een super gezellige Albert Heijn kindermiddag organiseren in de tent.

Donderdag 10 oktober bestaat Biddinghuizen 50 jaar. Het educatief centrum zal deze dag officieel geopend gaan worden. ’s Avonds is dan het traditionele stamppotten-buffet. Cateringbedrijf Slump zal er op gaan toezien dat er weer heerlijke stamppotten op tafel komen te staan en tijdens en na het eten zal u aangenaam verrast gaan worden.

Vrijdag 11 oktober Al jarenlang staat de Radio 538 Drive-In Show garant voor een spetterende feestavond. Bekende DJ’s zullen deze avond vullen met muziek. De 538 DJ’s On Tour is uitgerust met het nieuwste van het nieuwste op het gebied van licht en geluid, aan te passen aan alle ruimtes. Vier uur lang spektakel gepresenteerd door twee Radio 538 diskjockeys, waarin muziek op de eerste plaats komt.

Zaterdag 12 oktober is het dan eindelijk tijd voor “de reünie”. Iedereen is van harte welkom. Laat dit zoveel mogelijk mensen om u heen weten, zodat deze reünie over 50 jaar nog steeds iets is waar over gepraat zal worden. Kent u iemand die in Biddinghuizen heeft gewoond, laat hem of haar dan weten wat er staat te gebeuren.

Ook is er deze dag ook weer een gezellige braderie. Scholen en verenigingen kunnen zich aanmelden voor deze braderie via info@ijsvogel.net en betalen €20,- voor het huren van een kraam. De kraamhuur dient op de braderie contant voldaan te worden aan de mensen van Apeldoorn2000.

Hobbyisten kunnen zich via info@apeldoorn2000.nl aanmelden en betalen €35,- voor een kraam. De braderie zal van 10.00 uur tot 16.00 uur gehouden worden.

In de avond speelt de band The Originals. Ze laten uw favoriete nummer zelfs bijna net zo goed klinken als het origineel. De interactieve live-act staat garant voor een muzikale belevenis vol instrumentaal vuurwerk, vette muzikale verrassingen en een heleboel plezier.

Zij maakten eerder al furore met bands als De Coronas, Volumia!, VanVelzen, 2nd Place Driver, Stud Muffins en Crazy Pianos. The Originals zijn met recht de meest muzikale en flexibele live-act van nu. Als u ze eenmaal gezien en gehoord hebt, weet u het zeker: Nothing sounds like The Originals.

Zondag 13 oktober zal voor de derde keer de Klamer ATB Challenge georganiseerd worden. Tijdens deze spectaculaire challenge zal er een 2 kilometer lang ATB parcours uitgezet worden.

Binnenkort volgt nadere informatie dus houdt de media in de gaten.

De organisatie verheugt zich om u te mogen begroeten op deze dagen.

Stichting de IJsvogel / 50 jaar Biddinghuizen / Dorpsbelangen Biddinghuizen

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat