Home

Voorlopig programma feestweek 50 jaar Biddinghuizen bekend

Voorlopig programma feestweek 50 jaar Biddinghuizen bekend Biddinghuizen - 2 september 2013.  Op donderdag 10 oktober bestaat Biddinghuizen officieel 50 jaar. Van woensdag 9 t/m zondag 13 oktober is er voor iedereen wel een moment om dit spektakel mee te vieren. Een voorlopig programma is inmiddels beschikbaar.

Woensdag 9 oktober staat in het teken van de opening van Albert Heijn. Jan Schuurhuis zal voor de kinderen een super gezellige Albert Heijn kindermiddag organiseren in de tent.

Donderdag 10 oktober bestaat Biddinghuizen 50 jaar. Het educatief centrum zal deze dag officieel geopend gaan worden. ’s Avonds is er het traditionele stamppotten-buffet. Cateringbedrijf Slump zal er op gaan toezien dat er weer heerlijke stamppotten op tafel komen te staan en tijdens en na het eten zult u aangenaam verrast gaan worden.

Vrijdag 11 oktober. Al jarenlang staat de Radio 538 Drive In Show garant voor een spetterende feestavond. Bekende DJ’s zullen deze avond vullen met muziek.

Zaterdag 12 oktober is het dan eindelijk tijd voor “de reünie”. Iedereen is van harte welkom. Laat dit zoveel mogelijk mensen om u heen weten, zodat deze reünie over 50 jaar nog steeds iets is waar over gepraat zal worden.

Ken je iemand die in Biddinghuizen heeft gewoond, laat hem of haar dan weten wat er te gebeuren staat.

In de avond speelt de band die het dorp naar ongekende hoogte zal brengen. Namelijk The Originals. Wel bekend van het festival Zand waar ze naast artiesten als Rancoon en Blöf optraden. Verder stonden ze in de crewparty voor Vrienden van Amstel live, Paaspop, Bevrijdingspop Haarlem en hebben dus een geweldige reputatie opgebouwd.

Kortom dat wordt een knalfeest op het evenemententerrein in Biddinghuizen.

Zondag 13 oktober zal voor de derde keer de Klamer ATB Challenge georganiseerd worden. Tijdens deze spectaculaire challenge zal er een 2 kilometer lang ATB parcours uitgezet worden.

Binnenkort volgt nadere informatie dus houd de media in de gaten.

Wij verheugen ons u te mogen begroeten op deze dagen.
Stichting de IJsvogel / 50 jaar Biddinghuizen / Dorpsbelangen Biddinghuizen


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat