Home

Biddinghuizen klaar voor Huttenfeest

Biddinghuizen klaar voor Huttenfeest Biddinghuizen - 29 juli 2013.  Biddinghuizen is er klaar voor: het eerste huttenfeest in de gemeente Dronten. In het kader van vijftig jarig jubileum van het dorp gaan 50 kinderen hutten bouwen. Een grote groep enthousiaste vrijwilligers heeft er zin en kijkt uit naar de aftrap op dinsdag 30 juli.

De organisatie, bestaande uit Stichting De IJsvogel, De Osbornegroep, hoofdsponsor Gamma Dronten en de jongerenwerkers van De Meerpaal, hebben een goed gevoel over het huttenfeest. De driedaagse vindt van dinsdag 30 juli tot en met donderdag 1 augustus plaats nabij het scoutingterrein.

Reservelijst
De inschrijving voor het huttenfeest was verlengd tot vrijdag 13 juli, waardoor het maximum aantal kinderen is bereikt. Maar liefst 50 kinderen nemen deel aan het huttenfeest. De laatste aanmeldingen komen nog binnen, echter hecht de organisatie veel waarde aan veiligheid. Vanuit dit oogpunt is besloten dat de kinderen die zich nu nog aanmelden op de reservelijst komen te staan.

Afgelopen woensdag was de vrijwilligersbespreking op de locatie van het huttenfeest, bij scouting De Osbornegroep. Na deze verkenning hopen de vrijwilligers dat de kinderen hier drie dagen lang heel veel plezier zullen hebben.

Programma huttenfeest

Dinsdag 30 juli
13.00 uur Spectaculaire opening van het huttenfeest mede door de hoofdsponsor
13.30 uur – 17.00 uur Bouwtekeningen maken en de start van de bouw

Woensdag 31 juli
10.00 uur Gezamenlijke opening met de kinderen en de vrijwilligers
10.15 uur – 17.00 uur De kinderen bouwen verder aan de hutten

Donderdag 1 augustus
10.00 uur De hutten worden versierd. De kinderen gaan de hutten onder andere verven (waterbasis). Een jury beoordeelt de hutten. De hoofdsponsor stelt hiervoor prijzen beschikbaar.
17.00 uur De kinderen gaan gezamenlijk eten
19.00 uur Prijsuitreiking en daarna afsluiting met feestavond.

Iedereen in Biddinghuizen, ouders, familie en vrienden zijn van harte welkom een kijkje te komen nemen bij de bouw van de hutten.

Feestavond voor alle jeugd
De laatste dag van het huttenfeest wordt met een feestavond afgesloten. Deze feestavond is voor alle jeugd uit Biddinghuizen toegankelijk. Dus niet alleen voor kinderen die hebben meegedaan aan het huttenfeest.

Meer informatie over het huttenfeest?
Kijk dan op de facebookpagina van het jongerenwerk Biddinghuizen YoungRevolutionBHZ en/of HuttenfeestBiddinghuizen. Laatstgenoemde pagina is aangemaakt door een enthousiaste vrijwilliger en tevens inwoner van Biddinghuizen. Hierop zal ook alle informatie betreft het huttenfeest op te komen te staan.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat