Home

Programma huttenfeest bekend

Programma huttenfeest bekend Biddinghuizen - 19 juli 2013.  De laatste voorbereidingen van het huttenfeest in Biddinghuizen worden getroffen en de organisatie heeft het programma vastgesteld. Het belooft een mooi feest te worden.

Bewoners en geïnteresseerden zijn van harte welkom een kijkje te komen nemen tijdens het evenement. Plezier en ontmoeting, daar draait het huttenfeest om.

Tijdens het huttenfeest staan plezier en ontmoeting centraal. Doel van het evenement is om de leefbaarheid in Biddinghuizen te vergroten. Bewoners en geïnteresseerden zijn dan ook van harte welkom tijdens het evenement om te kijken hoe de kinderen en de vrijwilligers druk bezig zijn om hun “mooiste” hut te maken.

Programma
Dinsdag 30 juli
13.00 uur Spectaculaire opening van het huttenfeest mede door de hoofdsponsor
13.30 uur – 17.00 uur Opbouw van de hutten

Woensdag 31 juli
10.00 uur Gezamenlijke opening met de kinderen en de vrijwilligers
10.15 uur – 17.00 uur De kinderen bouwen de hutten.

Donderdag 1 augustus
10.00 uur – 17.00 uur De hutten worden vandaag versierd. De kinderen zullen de hutten onder andere gaan verven (waterbasis). Een jury beoordeelt de hutten en stelt een winnaar vast. De hoofdsponsor stelt hiervoor prijzen beschikbaar.

De laatste dag wordt met een feestavond afgesloten.

Feestavond
Voor de kinderen en de vrijwilligers wordt het huttenfeest feestelijk afgesloten met een gezamenlijke maaltijd (bij de prijs inbegrepen).

Daarnaast organiseert het Jeugd en Jongerenwerk van De Meerpaal de maandelijkse feestavond op donderdag 1 augustus, in plaats van op vrijdag 16 augustus.

Deze feestavond is voor alle jongeren, dus ook voor de kinderen die niet deelnemen aan het huttenfeest. Het thema is Hawai party en de origineelst verklede persoon wint een leuke prijs.

Informatie feestavond
Locatie: Scoutinggebouw De Osbornegroep (locatie van het huttenfeest)
Tijden:
van 19.00 uur – 20.00 uur 6-8 jaar
van 20.00 uur- 22.00 uur 9-12 jaar

Kosten:
6-8 jaar € 0,50
9-12 jaar € 1,00

De deelnemende kinderen van het huttenfeest mogen gratis naar binnen. De Osbornegroep verzorgt een kampvuur met marsmallows. De vaste dj’s van het Jeugd & Jongerenwerk verzorgen de muziek en een professionele lichtshow.

Huttenfeest
De organisatie van het huttenfeest bestaat uit Stichting De IJsvogel, Scouting de Osbornegroep en De Meerpaal afdeling Jeugd & Jongerenwerk. Daarnaast hebben zij veel hulp van de hoofdsponsor Gamma Dronten en natuurlijk van de enthousiaste vrijwilligers die zich al hebben opgegeven.

Meer informatie
Houd de facebookpagina van het jongerenwerk Biddinghuizen YoungRevolutionBHZ goed in de gaten voor informatie over het huttenfeest en de maandelijkse feestavonden.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat