Home

Organisatie fietsvierdaagse Biddinghuizen zeer tevreden

Organisatie fietsvierdaagse Biddinghuizen zeer tevreden Biddinghuizen - 24 juni 2013.  De organisatie van de fietsvierdaagse Biddinghuizen is zeer tevreden over het verloop van de pas gehouden vierdaagse.

17, 18, 20 en 22 juni was de belangstelling voor de vierdaagse met een gemiddelde deelname van ± 75 fietsers, erg goed.

Na jaren was er dus weer een fietsvierdaagse met 4 prachtige routes tussen de 25 en 30 km, en op zaterdag 40 km. Jong en oud waren present.

Elke dag was er droog en mooi weer. Op 17 en 20 juni is de koffie en thee met wat lekkers verzorgt door de organisatie zelf. Op dinsdag stond de thee en koffie klaar in het Colombinehuis aan de Spijkweg. Daar kon ook nog de Kunst-Slingerroute wandelend gevolgd worden.

Op zaterdag kon men bij Theehuis Plexat aan de Stobbeweg nummer 4, genieten van de koffie en thee in de Theetuin met een heerlijke verse wafel met wat lekkers er bovenop.

Elke dag kon men voor € 1,-- mee doen, inclusief routelijst en consumptie.

Dit alles in het kader van 50 jaar Biddinghuizen.

Enthousiaste deelnemers die al jaren in Biddinghuizen wonen, vertelden dat ze op plaatsen zijn geweest waar ze nog nooit eerder geweest waren.

Kees Schaak, en de Familie Klamer van “Klamer fietsen” gaan er van uit dat ze in 2014 weer met 4 mooie routes voor de fietsers klaar zullen staan.

Iedereen die 4 dagen had gefietst ging met een prachtige Zonnebloem naar huis.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat