Home

12 oktober reünie Biddinghuizen

12 oktober reünie Biddinghuizen Biddinghuizen - 23 juni 2013.  Op zaterdag 12 oktober 2013 wordt er een reünie georganiseerd ter ere van het 50 jarig bestaan van Biddinghuizen. Iedereen die in Biddinghuizen woont of heeft gewoond is van harte welkom.

Op donderdag 10 oktober 2013 bestaat Biddinghuizen daadwerkelijk 50 jaar. Dit zal groots gevierd worden in het weekend van 11, 12 en 13 oktober. Een reünie van alle (oud) bewoners van Biddinghuizen zal onderdeel uitmaken van deze festiviteiten. Het programma begint vanaf 14.00 uur. Nadere details over het programma volgen te zijner tijd.

Voor nu is het van groot belang dat iedereen deze datum in zijn of haar agenda zet. Geef de datum door, stuur al je vrienden en kennissen van vroeger een e-mail of plaats een bericht op je facebook-account. Iedereen die in de afgelopen 50 jaar in Biddinghuizen heeft gewoond is van harte welkom.

Heb je nog vragen of goede ideeën om van deze dag een grandioos feest te maken, stuur dan een e-mail naar info@50jaarbiddinghuizen.nl.

Biddinghuizen, we vieren samen.Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat