Home

Terugblik avondvierdaagse Biddinghuizen

Terugblik avondvierdaagse Biddinghuizen Biddinghuizen - 10 juni 2013.  De vorige week gehouden avondvierdaagse is onder mooie weersomstandigheden verlopen. Ongeveer 500 wandelaars hebben de vierdaagse volbracht.

Op de laatste avond waren er veel ouders, opa’s en oma’s op de been om hun(klein)- kinderen te verwelkomen met een bloemetje op het evenemententerrein waar de ontbinding van de stoet plaats vond en de medailles werden uitgereikt.

Voor iedere deelnemer was er nog een verrassing in de vorm van een suikerspin of popcorn. Hoewel er geen kermis was op het evenemententerrein werd het door de aanwezige muziek toch een sfeervolle binnenkomst voor de wandelaars

Voor Ans en Leo Schrijer was het een bijzondere editie van de avondvierdaagse. Leo liep voor de 45ste keer mee in Biddinghuizen en Ans liep voor de 35ste keer een avondvierdaagse.Vandaar dat ze met bloemen werden onthaald bij de finish. Leo en Ans, nogmaals gefeliciteerd met deze bijzondere prestatie.

Dit festijn kon mede mogelijk gemaakt worden door C 1000 Jan Schuurhuis, fruitkwekerij Vermeulen, fruitkwekerij Van Riel en de Rabobank door sponsoring van de avonden in de vorm van snoep, sapje, appel en ijsje.

Verder dank aan Maris Sonores voor de feestelijke klanken tijdens de intocht, alle verkeersregelaars voor het begeleiden van de lopers en de EHBO voor het verzorgen van de kleine wondjes die hier en daar ontstaan waren. De dames van de stempelposten bedankt en verdere vrijwilligers die hun steentje bij hebben gedragen.

Volgend jaar zal de avondvierdaagse op 3, 4, 5 en 6 juni gehouden worden.

Foto's
[fotoboek=2548]Avondvierdaagse 2013 Dag 1[/fotoboek]
[fotoboek=2550]Avondvierdaagse 2013 Dag 2[/fotoboek]
[fotoboek=2552]Avondvierdaagse 2013 Dag 3[/fotoboek]
[fotoboek=2561]Avondvierdaagse 2013 Dag 4 (1)[/fotoboek]
[fotoboek=2559]Avondvierdaagse 2013 Dag 4 (2)[/fotoboek]
[fotoboek=2557]Avondvierdaagse 2013 Dag 4 (3)[/fotoboek]

Stichting de IJsvogel / Dorpsbelangen Biddinghuizen

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat