Home

Feestelijke intocht avondvierdaagse

Feestelijke intocht avondvierdaagse Biddinghuizen - 6 juni 2013.  Vrijdag is de laatste dag van de avondvierdaagse die onder prachtige weersomstandigheden verlopen wordt. Alle 5-kilometerlopers starten vrijdag gezamenlijk om 18.30 uur vanaf de Sportlaan. De 10 kilometerlopers starten om 18.00 uur.

Intocht
Vorig jaar liepen er al veel ouders vanaf het sportpark met hun kinderen mee. Dit is eigenlijk niet de bedoeling. Het moet voor de kinderen en de begeleiders een overzichtelijk feestje worden. Zij hebben de prestatie geleverd en hebben recht op een leuke inhuldiging. Daarom nodigen we alle ouders, opa’s en oma’s, vrienden en buren uit om de stoet op De Baan op te wachten en daar het bloemetje uit te reiken. De feestelijke intocht eindigt op het evenemententerrein. Daar zullen de wandelaars opgewacht worden met muziek en is er voor elke deelnemer een suikerspin of zakje popcorn en natuurlijk een medaille.

Leo en Ans Schrijer
Voor twee mensen is het een klein beetje een bijzondere intocht. Niet alleen om het feit dat ze weer eens samen een avondvierdaagse lopen maar bijzonder is dat Leo Schrijer voor de 45e keer de avondvierdaagse van Biddinghuizen loopt en dat Ans Schrijer voor de 35e keer een avondvierdaagse loopt. Een bijzondere prestatie dus. Bij deze wil de organisatie dan ook een ieder oproepen om Ans en Leo aan te moedigen en bij de intocht een bloem(metje) of zakje snoep te geven.

Sportlaan vrijdag afgesloten
De Sportlaan zal op de vrijdagavond gesloten zijn voor al het verkeer van 17.15 tot 18.45 uur vanaf de kruising met de Parksingel/Sportpark.

Routes
Tijdens de week van de avondvierdaagse staan de routes op BHZnet. Alle deelnemers veel wandelplezier toegewenst.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Liesbeth v/d Streek 331157 of 0622227980

Stichting de IJsvogel / Dorpsbelangen Biddinghuizen

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat