Home

Reus gesignaleerd in Biddinghuizen

Reus gesignaleerd in Biddinghuizen Biddinghuizen - 3 juni 2013.  Enige dagen geleden is er een reus gesignaleerd in het dorp. De reus zelf is niet gezien, maar de voetstappen die hij achterliet zijn, met name in De Wandeling, nog goed zichtbaar.

Het vermoeden bestaat dat het gigantische wezen verdwaald moet zijn geweest.

De bewoners van De Wandeling hebben daarom bewegwijzering in de straat aangebracht zodat de reus zijn weg naar huis weer kon vinden.

Tevens zijn er op straat windrozen geschilderd, zodat hij weet welke richting hij op moet.

Ook al bestaat de Wandeling zelf nog geen 50 jaar, deze enthousiaste straat staat deze week geheel in het teken van 50 jaar Biddinghuizen en heeft daarvoor het thema "wandelen" gekozen.

De straat is versierd met vlaggetjes, gedichten en heel veel voetstappen en schoenen. Als het donker is wordt de straat doormiddel van sfeervolle lampionnen verlicht. Kinderen springen van reuzenvoetstap naar reuzenvoetstap volwassenen rusten even uit op een bankje om alles te bekijken.

De bewoners van De Wandeling heten u van harte welkom in (volgens de bewoners) de gezelligste straat van Biddinghuizen.Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat