Home

Kofferbakmarkt, tractoren en oldtimers

Biddinghuizen - 3 juni 2013.  Vorige week is de kofferbakmarkt en de tentoonstelling van oude tractoren op zaterdag 8 juni aangekondigd in de Biddinghuizense media.

Vele mensen hebben zich inmiddels aangemeld voor deze evenementen. Maar er is nog ruimte, dus schroom niet en meld u aan. Daarnaast zullen er naast oude tractoren ook oldtimers worden tentoongesteld op het evenemententerrein. Al deze evenementen zijn gelijktijdig met de braderie. Dit belooft een feestelijke dag te worden in het centrum van Biddinghuizen.

Kofferbakmarkt
Staat uw zolder vol met spullen en bent u toe aan een grote opruiming? Dan is de aanstaande kofferbakmarkt een uitgelezen mogelijkheid. Op de kofferbakmarkt is het mogelijk om vanuit uw kofferbak spullen te verkopen. De toegang en deelname aan deze kofferbakmarkt is gratis. Maar deelnemende auto’s moeten zich aanmelden en daarbij geldt vol = vol. U kunt zich opgeven door een mailtje te sturen met uw naam en type auto naar info@50jaarbiddinghuizen.nl. Vervolgens ontvangt u een bevestiging.

Tentoonstelling van oude tractoren en oldtimers
Naast de kofferbakmarkt zal er op het evenemententerrein een tentoonstelling van oude tractoren en oldtimers plaatsvinden. Vanuit de hele omgeving komen er voertuigen naar Biddinghuizen. Bent u ook in het bezit van een oude trekker of een oldtimer en wilt u graag deelnemen aan deze tentoonstelling, dan is dit uw kans. Stuur een mailtje naar pteriele@ijsvogel.net. Ook hier geldt het principe vol = vol.

De organisatie kijkt uit naar een bruisende dag in het centrum van Biddinghuizen.

Biddinghuizen, we vieren samen!

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat