Home

Versier u straat en win een straatbarbeque

Versier u straat en win een straatbarbeque Biddinghuizen - 21 mei 2013.  In de feestweek van 4 tot en met 7 juni vindt de straatversierwedstrijd plaats. Het is de bedoeling dat de bewoners van een straat gezamenlijk hun straat versieren.

In de feestweek zal dan heel Biddinghuizen feestelijk versierd zijn ter ere van het 50 jarig bestaan van Biddinghuizen.

Op vrijdagavond 7 juni zal een jury bestaande, uit Bert Gijsberts (Gedeputeerde van de provincie Flevoland), Jos Disselhorst (voormalig eigenaar van Warenhuis Disselhorst) en Trudy Stoker (werkgroep 50 jaar Biddinghuizen), alle straten beoordelen.

De winnende straat wint een geheel verzorgde straatbarbeque.

Om het versieren te vergemakkelijken kunt u op zaterdag 1 juni van 9.00 uur tot 11.00 uur en op maandag 3 juni van 18.30 uur tot 20.30 uur groen ophalen op het parkeerterrein achter de klusmarkt. Ook kunt u dan een mand met lekkers ophalen om het versieren nog gezelliger te maken.

Meld uw straat snel aan door een mailtje te sturen naar info@50jaarbiddinghuizen.nl. In dat mailtje moet in ieder geval duidelijk zijn over welke straat het gaat (van huisnummer tot/met huisnummer) en of u gebruik wilt maken van het groen. En mocht u een indicatie hebben hoeveel volwassenen en hoeveel kinderen meedoen met versieren, dan zou dat helemaal geweldig zijn.

Biddinghuizen, we vieren samenBron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat