Home

25 mei Opening Kunstroute Biddinghuizen

25 mei Opening Kunstroute Biddinghuizen Biddinghuizen - 14 mei 2013.  Op zaterdag 25 mei 2013 wordt de Kunstroute van Biddinghuizen geopend door burgemeester Aat de Jonge. In het kader van het 50 jarig bestaan is er een beeldenroute van ongeveer 4 km door Biddinghuizen gemaakt.

Op verschillende plekken in het dorp staan beelden, ieder van ons zal er regelmatig langskomen. Maar wat is het verhaal achter deze beelden? Melle Klamer en Marianne Alting-Brooijmans hebben samen een schitterende route langs deze bijzondere beelden gemaakt.

Van elk kunstwerk is een beschrijving gemaakt zodat de schoonheid en de betekenis van het beeld beter begrepen kan worden. De volledige route en de beschrijvingen van de beelden zijn te zien op de website http://kunstroutebiddinghuizen.bhznet.nl.

Op zaterdagochtend 25 mei om 10.00 uur wordt de Kunstroute Biddinghuizen feestelijk geopend door burgemeester Aat de Jonge. Vervolgens zal er een rondgang met feestelijke wagens getrokken door paarden langs de kunstwerken plaats vinden. Maris Sonores zal de gehele opening muzikaal begeleiden.

Wilt u ook meerijden met een aanspanning tijdens deze opening? Dan kunt u zich opgeven door een mailtje te sturen naar info@50jaarbiddinghuizen.nl of door u aan te melden bij Joke Harms in het Koetshuis.

Biddinghuizen, we vieren samen!Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat