Home

Stichting De IJsvogel zoekt voorzitter

Stichting De IJsvogel zoekt voorzitter Biddinghuizen - 14 mei 2013.  Stichting De IJsvogel is op zoek naar kandidaten voor de functie van Voorzitter (m/v) met passie voor vrijwilligerswerk en Biddinghuizen.

Functie
De belangrijkste taken van de voorzitter zijn: het leiding geven aan de stichting, het verantwoordelijk zijn voor de algemene coördinatie, het bewaken van de statuten, het maken van agenda’s en het voorzitten van vergaderingen van de stichting.

Verder draagt u actief bij aan de activiteiten die door de stichting jaarrond georganiseerd worden. U bouwt een lange termijn relatie op met uw dorpsgenoten op basis van enthousiasme en vertrouwen.

Opleiding / ervaring / profiel
- Minimaal MBO werk- en denkniveau, aangevuld met een enthousiaste en ondernemende houding
- Besluitvaardig ingesteld
- Wonend in, of in de nabijheid van Biddinghuizen
- Sociaal en service gericht
- Teamspeler

Organisatie
Stichting de IJsvogel Biddinghuizen is een onafhankelijke stichting en heeft ten doel: het mogelijk maken van de evenementen en andere activiteiten van de te Biddinghuizen gevestigde vereniging: Algemene Vereniging voor Dorpsbelangen Biddinghuizen.

De stichting tracht dit doel te bereiken door het organiseren, coördineren en ondersteunen van evenementen en activiteiten zoals: paaseieren zoeken, Koninginnedag, avondvierdaagse, najaarsfeest, Sinterklaasintocht en kerstmarkt.

In het kader van “50 jaar Biddinghuizen” worden er dit jaar extra activiteiten georganiseerd. De stichting heeft uitdrukkelijk geen winstoogmerk. Het huidige bestuur is een enthousiaste club waarin een goede sfeer voorop staat. U zult met open armen worden ontvangen.

Wilt u meer weten over de organisatie? Kijk dan op http://www.ijsvogel.net

Voor informatie over deze functie kunt u contact opnemen met de huidige voorzitter (tel. 06-51001784) of met een van de andere bestuursleden.

Wilt u solliciteren? Stuur dan uw brief met CV zo snel mogelijk naar Stichting de IJsvogel, Postbus 21, 8256 ZG Biddinghuizen, stuur een mail naar info@ijsvogel.net of neem contact op met een van de bestuursleden.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat