Home

Fiets 4 daagse van 17 juni t/m 22 juni

Fiets 4 daagse van 17 juni t/m 22 juni Biddinghuizen - 8 mei 2013.  In het kader van 50 jaar Biddinghuizen is er dit jaar na jaren weer een fietsvierdaagse. De vierdaagse wordt gehouden van 17 t/m 22 juni.

Nadat er twee jaar geleden een test tweedaagse is gehouden die succesvol is verlopen, is er nu dus de vierdaagse in het jaar dat Biddinghuizen 50 jaar bestaat.

Stichting De IJsvogel heeft Kees Schaak benaderd of hij deze 4 daagse in elkaar wilde zetten. "Met alle liefde voor het fietsen, en mijn 38 jarig dorpsgevoel, kon ik dat natuurlijk niet weigeren" aldus Kees Schaak.

De vierdaagse wordt gehouden in week 25. Maandag 17, dinsdag 18, donderdag 20 en zaterdag 22 juni. Op de doordeweekse dagen zal ± 28 km gefietst worden. Op zaterdag 22 juni ± 35 km. Dit zal een bijzondere route worden die éénmalig gereden kan worden dit jaar. Informatie hierover volgt.

Zoals velen weten is er in het verleden in Biddinghuizen, jarenlang een fietsvierdaagse georganiseerd. De belangstelling werd steeds minder. Heel veel tijd in iets steken waar weinig mensen op af komen is de grondslag geweest om hiermee te stoppen.

De huidige tijd ( lees 2013) waar heel veel fietsen met trapondersteuning worden verkocht, (ook in Biddinghuizen) opent de deur om het verder uit te breiden.

Ook al heeft u een andere soort fiets. Het maakt niet uit. Fietsen is gezond waar een ieder van ons bij gebaat is. Iedereen jong of oud, dat is ook het uitgangspunt: samen doen.

Wat is de bedoeling?
Op vier dagen, 17, 18, 20 en 22 juni is er een prachtige route uitgezet. Iedereen krijgt een ingetekende en beschreven route mee. Onderweg koffie of thee, met wat lekkers. De routes lopen over de verharde weg en over de verharde paden van een bos. Dus door bijna elke fiets te berijden. (uitgezonderd de racefiets). Doordeweeks kunt u vertrekken tussen 18.30 en 19.00 uur. Op zaterdag vertrek tussen 10.00 uur en 11.00 uur.

Klamer Fietsen uit Biddinghuizen zal deze 4 dagen met een auto rond rijden voor pechgevallen en ondersteuning.

Vertrek van de tochten is voor de winkel van Klamer Fietsen te Biddinghuizen.

En wat gaat dat kosten?
Iedereen kan per rit deelnemen voor € 1,00 p.p. incl. routebeschrijving, koffie of thee.

Het is geen probleem als u deze 4 dagen niet elke dag kunt deelnemen.

Iedereen mag komen genieten van 4 fantastische routes of u nu 1, 2, 3, of 4 dagen mee doet.

Vanaf heden kunt u inschrijven bij Klamer Fietsen, in de winkel. Daar ligt een lijst waar uw naam, adres en telefoonnummer wordt genoteerd. U doet op eigen risico mee.

Deze VIER dagen worden georganiseerd door Kees Schaak in samenwerking met Klamer Fietsen en Stichting De IJsvogel.Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat