Home

Flevotruckerstour weer te gast bij Colombinehuis

Flevotruckerstour weer te gast bij Colombinehuis Biddinghuizen - 22 april 2013.  Op deze bijzondere en laatste Koninginnedag, rijdt de Flevotruckerstour weer via de dorpskernen van Dronten, Swifterbant en Biddinghuizen, waar men in het verleden altijd werd onthaald door enthousiaste feestvierders.

Dit jaar is de Flevotruckerstour weer te gast bij het Colombinehuis, waar men net als vorige keer weer met de gasten aldaar gaat picknicken. Er wacht daar ook weer een verrassing voor de passagiers.

Hierna gaat de Flevotruckerstour weer terug naar Dronten waar men nogmaals via de Rede rijdt en tot slot uitstappen bij Cultus Inn. De karavaan wordt zoals ieder jaar weer begeleid door een 20 tal motorrijders van de Motortourclub Dronten, die normaal georganiseerde ritten met elkaar rijden maar zich op Koninginnedag al weer voor de 7e keer enthousiast bezig houden met het begeleiden van de Flevotruckerstour.Ook dit jaar stellen 80 vrachtwagenchauffeurs van verschillende transportbedrijven weer belangeloos hun vrije tijd en trucks ter beschikking en bezorgen mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking weer een prachtige dag. Dat de animo onder de truckers groot is blijkt wel uit het feit dat ze zelf al bellen of er weer een rit gereden wordt en of ze niet vergeten worden.

Een verzoek aan de inwoners van Dronten is wel om de parkeerterreinen naast de Meerpaal vrij te houden van auto’s anders kunnen de trucks er niet parkeren.De route is als volgt:

08.45 Aankomst trucks Havenkade en Agrifirm
09.50 Vertrek Havenkade, Gangboord, De Oeverloper, Fazantendreef, De Oost,(eerste 60 via Lijzijde en Groenlandstraat, rest opstellen op de Oost)
10.00 Aankomst Parkeerterrein Steenbergen en de Oost, verzamelen passagiers op parkeerplaats bij telefooncel
10.10 Aanvang instappen
11.05 Vertrek De Rede, De Zuid, De West, Gildenpenningdreef, Muntmeesterdreef, Dronterringweg, Industrieweg, De Lange Streek, Noordsingel
12.05 De Poort, Biddingweg, Swifterweg,
12.35 Baan, De Voor, Boshof, Parksingel, Dreef, Achterbaan, Baan, Oldebroekerweg, Bremerbergweg, Spijkweg
13.10 Parkeerterrein tegenover het Colombinehuis

Evenement
14.30 Vertrek Spijkweg, Elburgerweg, Biddingringweg, De Wissel, Fazantendreef, De Oost
15.10 De Rede, De Zuid, De West, Educalaan
15.25 Parkeerterrein ASVDronten
Uitstappen
Einde FlevotruckerstourBron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat