Home

Laatste kans voor deelname aan 6kamp Koninginnedag

Laatste kans voor deelname aan 6kamp Koninginnedag Biddinghuizen - 15 april 2013.  Er is nog ruimte voor twee teams bij de grote zeskamp op Koninginnedag. Speciaal ter gelegenheid van 50 jaar Biddinghuizen wordt er een echte ouderwetse supergrote zeskamp gehouden deze dag.

De spelonderdelen zullen in het teken staan van 50 jaar Biddinghuizen en in het teken van de aanstaande troonswisseling.

Zeskamp begint om 16.00 uur
De zeskamp wordt dusdanig groot opgezet dat het hele evenemententerrein bezet zal worden door alle spelonderdelen. De mega-gladiorenbaan, het waterspel, de buikschuifbaan, het skilopen en de hindernisbaan staan al te wachten. Te wachten op durfals, krachtpatsers, snelheidsduivels, acrobaten en slimmeriken van deelnemende teams.

Het eieren gooien, wat traditioneel wordt gehouden op Koninginnedag, zal als rode-draad spel deel uitmaken van de zeskamp. Teams kunnen, bij het eieren gooien, mensen uit het publiek inzetten.

Vanwege de troonswisseling start de zeskamp om 16.00 uur en zal tot ongeveer 19.30 uur duren. Tijdens de zeskamp draait een dj continu muziek en is er eten en drinken verkrijgbaar.

Team opgeven
Men kan zich opgeven als team voor de zeskamp. Een team bestaat uit minimaal 8 personen en een team-captain. Van deze 8 personen zijn minimaal 2 personen 12 tot 15 jaar, zijn er minimaal 2 vrouwelijke en minimaal 2 mannelijke deelnemers. ( de minimum leeftijd is 12 jaar).

Geef je op als buurt, als straat, als vriendengroep,als sportclub als bedrijf of misschien zelfs als familie. Voorwaarde is wel dat je uit Biddinghuizen komt.

Altijd al een keer met zeskamp mee willen doen? Nu is de kans. Geef je team op via info@ijsvogel.net en beleef een onvergetelijke Koninginnedag. Er kunnen zich nog 2 teams inschrijven.

Zit je niet in een team maar wil je de zeskamp wel van dichtbij meemaken, geef je dan op als vrijwilliger. De organisatie kan nog veel mensen gebruiken voor opbouw, begeleiding of als scheidsrechter bij de diverse spelonderdelen. Aanmelden via info@ijsvogel.net.

Zeskamp? Dat moet je echt samen doen!

Stichting de IJsvogel / Dorpsbelangen Biddinghuizen


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat