Home

Zaterdag 27 april eerste Koningsfeest met New York Band

Zaterdag 27 april eerste Koningsfeest met New York Band Biddinghuizen - 14 april 2013.  Biddinghuizen 50 jaar, een troonswisseling, een nieuwe tent en een nieuwe cateraar. Kortom genoeg aanleiding voor Stichting de IJsvogel om groot uit te pakken op het eerste Koningsfeest in Biddinghuizen met de superband New York. Op zaterdagavond 27 april speelt de New York band, in de nieuwe feesttent, op het evenemententerrein in Biddinghuizen.

De band
De full-size New York Band is een enthousiaste 6-mans formatie aangevoerd door een fantastische zanger en zangeres. De band bestaat uit professionele musici die naast hun beroepsopleidingen ook allen reeds ruim hun sporen hebben verdiend in de muziekwereld. Zo was zanger Chris in 2007 finalist bij de X-factor, en heeft zangeres Leonie meerdere malen aan het songfestival deelgenomen in Nederland en het buitenland. Leonie is als backingvocalist ook vaak te horen geweest bij nationale en internationale artiesten als André Hazes en The 3 Degrees. Naast het vakkundig musiceren, staat bij de New York Band enthousiasme en interactie met het publiek hoog in het vaandel!

Repertoire
Naast een enorm repertoire van pop- en rock klassiekers waar de New York Band uit put, worden ook de actuele hits niet vergeten. Nummers van Lady Gaga, Gers Pardoel, Triggerfinger en Kings of Leon worden met evenveel plezier gespeeld als de klassieke krakers van bijvoorbeeld de Rolling Stones, Tina Turner en Guns 'n Roses. De band werkt continue aan het up-to-date houden van haar repertoire .Geen concert is hetzelfde en graag betrekt de band zoveel mogelijk het publiek bij haar shows. Een onderdeel hiervan is bijvoorbeeld (waar mogelijk), verzoeknummers van het publiek ten gehore brengen. En...mocht iemand uit het publiek het aandurven om een nummer mee te zingen, kom dan van tevoren even naar ons toe. Wij zoeken dan een geschikt moment om jou te laten schitteren!Kaarten
Kaarten in de voorverkoop zijn verkrijgbaar bij Het Koetshuis en bij SuperTank en kosten € 5,-. Aan de deur betaal je €7,50. Ben je voor 21.30 uur binnen dan maak jij kans op een Lowlandskaart.

Je eerste Koningsfeest? Gewoon in Biddinghuizen!
Stichting de IJsvogel / Dorpsbelangen Biddinghuizen


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat