Home

Hoezo crisis?

Hoezo crisis? Biddinghuizen - 14 april 2013.  Het wordt ons dagelijks via de verschillende media ingepeperd; We leven in tijden van crisis. Geplande evenementen worden afgelast omdat belangstellenden de toegang niet kunnen betalen of omdat sponsors massaal afhaken. Immers, ook bedrijven hebben het moeilijk in deze tijd.
Bovenstaande is niet van toepassing op de dorpsbrunch op 28 april.


Toegangsprijs? Daar doen we niet aan. Je bent van harte welkom! (Wel even aanmelden dat je komt. Lees hieronder hoe dat gaat). Een team van gastheren- en dames staat voor u klaar om een heerlijke brunch aan tafel te serveren. Veel vrijwilligers werken belangeloos mee aan dit evenement. Bedrijven in- en rond ons dorp zijn bepaald niet terughoudend geweest om deze gratis brunch mogelijk te maken.

Het vers gekookte eitje dat voor u klaarstaat: we krijgen het helemaal voor niets aangeboden. Evenals de fruitsapjes en de toetjes; ook gratis. En dat in deze tijd. De Turkse Biddinghuizenaren gaan lekkere hapjes voor ons maken. Het blijkt maar weer eens dat onze dorpsslogan ‘Biddinghuizen. We doen het samen’ niet zomaar uit de lucht gegrepen is, maar zelfs in tijden van crisis de spijker helemaal op z’n kop slaat.

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor de brunch. Hoe je je kunt aanmelden lees je onderaan dit bericht. En heb je je al aangemeld en kun je niet komen, zeg dan even af, dan kan iemand anders meedoen.

Na de brunch is er een interreligieuze viering, georganiseerd door de Protestantse kerk, de Rk-parochie en de Turks-Islamitische vereniging. We gaan het hebben over een halve eeuw goede samenwerking in Biddinghuizen en hoe bijzonder dat eigenlijk is. Maris Sonores doet ook mee, er komen Derwisj dansers en er is een kinderkoor. Als afsluiting gaan we samen het lied ‘Zing, vecht, huil, bid lach werk en bewonder’, u weet wel van Ramses Shaffy, zingen.

Even alles op een rijtje
Datum: 28-04-2013
Plaats: Tent evenemententerrein
Brunch: 11:30 uur (aanmelden wegens organisatorische redenen gewenst)
Toegang: gratis
Interreligieuze viering:13:00 uur

Aanmelden voor de (gratis) brunch: bij voorkeur e-mail: sameneenfeest@gmail.com of telefonisch 0321-332026.

Biddinghuizen. Samen brunchen. Samen vieren

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat