Home

Stormloop op dorpsbrunch

Biddinghuizen - 5 april 2013.  Er is overweldigende belangstelling voor de dorpsbrunch op 28 april. Nu al is ruim de helft van de beschikbare plaatsen gereserveerd. Wil je ook komen? Wees er dan snel bij en reserveer een plekje voor jezelf en je familie of vrienden. Hoe dat gaat lees je onderaan dit bericht.

Tijdens de dorpsbrunch, maar ook in de interreligieuze viering aansluitend aan de brunch, zal een optreden verzorgd worden door Derwisj dansers. Derwisj dansers zijn gekleed in prachtige witte gewaden en draaien tijdens het optreden voortdurend om hun eigen as. Het is een soort meditatieve dans, een prachtig schouwspel om mee te maken.

Tijdens de interreligieuze viering staan we stil bij 50 jaar Biddinghuizen en bij de goede samenwerking die er op vele fronten is in ons dorp. Niet voor niets is onze dorpsslogan; Biddinghuizen. We doen het samen.

Het thema van de viering is: ‘Samen een feest’. De interreligieuze viering is het resultaat van de goede samenwerking die al jaren bestaat tussen de Protestantse kerk, de RK parochie, de Turks-Islamitische gemeenschap en Dorpsbelangen.

Voor een dorp als Biddinghuizen misschien heel gewoon, maar in een wereld waar verschillende geloofsgroeperingen elkaar voortdurend in de haren vliegen, is het heel bijzonder.

Opgave voor de brunch kan (bij voorkeur) via sameneenfeest@gmail.com. Vermeld dan je naam, adres en telefoonnummer en het aantal personen. Telefonisch opgeven kan via 0321-332026 (op werkdagen rond 18:00 uur). De brunch is gratis.

Nog even alles op een rijtje:
Datum: 28 april 2013
Aanvang dorpsbrunch: 11:30 (opgave gewenst via sameneenfeest@gmail.com of 0321-332026 op werkdagen, rond 18:00 uur)
Aanvang interreligieuze viering: 12:30 uur

Biddinghuizen. Samen brunchen, samen vieren.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat