Home

Geef je nu al op voor de dorpsbrunch op 28 april

Biddinghuizen - 24 maart 2013.  Op zondag 28 april wordt, voorafgaand aan de interreligieuze viering, in de grote tent op het evenemententerrein een feestelijke dorpsbrunch gehouden. Aanvang 11:30 uur. Geef je nu al op.

Samen aan tafel. Tik een vers gekookt eitje, nip van een glaasje Flevosap. Smeer een broodje en bedenk wat je erop zult doen; kaas of misschien toch jam? Kortom: Op zondagmorgen lekker genieten van een verzorgde brunch én van het goede gezelschap van je dorpsgenoten.

Kosten? Daar doen we niet aan. De toegang is gratis, want het is feest. Biddinghuizen is jarig!

Opgave is, vanwege organisatorische redenen, gewenst.

Geef je nu al op via sameneenfeest@gmail.comen geef je naam, adres en telefoonnummer door en het aantal plaatsen. Er zijn maximaal 300 plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij.

Voor degenen die geen internet hebben: vraag bij voorkeur even aan iemand met internet om je op te geven (we doen het samen toch, in Biddinghuizen?) of bel naar Wim Kapteijn, tel: 0321-332026 (liefst op een doordeweekse dag, rond 18:00 uur)

Nog even alles op een rijtje:
Datum: 28 april 2013
Aanvang: 11:30 uur
Plaats: Tent op het evenemententerrein
Activiteit: Dorpsbrunch, aansluitend interreligieuze viering
Opgave: sameneenfeest@gmail.com
of: 0321-332026 (door de week, rond 18:00 uur)

Biddinghuizen. Samen brunchen, samen vieren.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat