Home

Voorstellingen Altobi bijna uitverkocht

Voorstellingen Altobi bijna uitverkocht Biddinghuizen - 11 maart 2013.  Als u naar een van de voorstellingen van Toneelvereniging Altobi wilt dan moet u snel zijn. Van de vierhonderd kaarten is bijna alles al verkocht. Altobi treedt dit jaar viermaal op in verband met het 50 jarig bestaan van Biddinghuizen.

De verdubbeling van het aantal voorstellingen lijkt aan te slaan. Binnen enkele dagen waren de kaarten van de twee zaterdagvoorstelling al uitverkocht, en ook de verkoop van de vrijdagen verloopt snel. Er zijn slechts nog enkele kaarten beschikbaar.

Biddinghuizen 50 jaar jong
Het succes is mede te danken aan de lage prijs voor de kaartjes. Voor slechts €1,50 kunt u naar de voorstelling van de vereniging en u krijgt daar een gratis drankje bij. Deze bijzonder lage prijs is te danken aan de financiële steun van de stichting ‘Biddinghuizen 50 jaar jong’.

Met het viermaal opvoeren van het stuk hopen Altobi en ‘Biddinghuizen 50 jaar jong’ dat heel Biddinghuizen kan meegenieten van het vrolijke blijspel ‘Veel kabaal op Clingendael’.

Kaarten zijn te koop bij Kreashop ‘De Lapjeskat’ of te reserveren via 0321-333319.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat