Home

Stichting de IJsvogel zoekt Secretaris

Stichting de IJsvogel zoekt Secretaris  Biddinghuizen - 5 maart 2013.  Stichting de IJsvogel Biddinghuizen is op zoek naar kandidaten voor de functie van Secretaris (m/v) met passie voor vrijwilligerswerk en Biddinghuizen.

Functie
De belangrijkste taken van de secretaris bestaan uit het beheren van het secretariaat van de stichting, het maken van notulen, het maken van een jaarverslag en het actief bijdragen aan de activiteiten die door de stichting jaarrond georganiseerd worden.

U bouwt een lange termijn relatie op met uw dorpsgenoten op basis van enthousiasme en vertrouwen.

Opleiding / ervaring / profiel
- Minimaal MBO werk- en denkniveau, aangevuld met een enthousiaste en ondernemende houding
- accuraat ingesteld
- Wonend in, of in de nabijheid van, ons dorp
- Sociaal en service gericht
- Teamspeler

Organisatie
Stichting de IJsvogel Biddinghuizen is een onafhankelijke stichting en heeft ten doel: het mogelijk maken van de evenementen en andere activiteiten van de te Biddinghuizen gevestigde vereniging: Algemene Vereniging voor Dorpsbelangen Biddinghuizen.

De stichting tracht dit doel te bereiken door het organiseren, coördineren en ondersteunen van evenementen en activiteiten zoals: paaseieren zoeken, Koninginnedag, avondvierdaagse, najaarsfeest, Sinterklaasintocht en kerstmarkt.

In het kader van “50 jaar Biddinghuizen” worden er dit jaar extra activiteiten georganiseerd. De stichting heeft uitdrukkelijk geen winstoogmerk. Het huidige bestuur is een enthousiaste club waarin een goede sfeer voorop staat. U zult met open armen worden ontvangen.

Wilt u meer weten over onze organisatie? Kijk dan op http://www.ijsvogel.net

Voor informatie over deze functie kunt u contact opnemen met de voorzitter, Henk Noome, op telefoon 06-51001784 of met een van de andere bestuursleden.

Wilt u solliciteren
Stuur dan uw brief met CV zo snel mogelijk naar Stichting de IJsvogel, Postbus 21, 8256 ZG Biddinghuizen of stuur een mail naar info@ijsvogel.net of neem contact op met een van de bestuursleden.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Twitter
© 2023 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat