Home

Stichting de IJsvogel zoekt penningmeester

Stichting de IJsvogel zoekt penningmeester Biddinghuizen - 22 februari 2013.  Stichting de IJsvogel uit Biddinghuizen is op zoek naar kandidaten voor de functie van Penningmeester met passie voor vrijwilligerswerk en Biddinghuizen.

Functie
De belangrijkste taken van de penningmeester bestaan uit het beheren van de financiën van de stichting, het opmaken van een financieel jaarverslag en het actief bijdragen aan de activiteiten die door de stichting jaarrond georganiseerd worden. U bouwt een lange termijn relatie op met uw dorpsgenoten op basis van enthousiasme en vertrouwen.

Opleiding / ervaring / profiel
  • Minimaal MBO werk- en denkniveau, aangevuld met een enthousiaste en ondernemende houding
  • Zuinig ingesteld
  • Wonend in, of in de nabijheid van, ons dorp
  • Sociaal en service-gericht
  • Teamspeler


Organisatie
Stichting de IJsvogel Biddinghuizen is een onafhankelijke stichting en heeft ten doel: het mogelijk maken van de evenementen en andere activiteiten van de te Biddinghuizen gevestigde vereniging: Algemene Vereniging voor Dorpsbelangen Biddinghuizen.

De stichting tracht dit doel te bereiken door het organiseren, coördineren en ondersteunen van evenementen en activiteiten zoals: paaseieren zoeken, koninginnedag, avondvierdaagse, najaarsfeest, sinterklaasintocht en kerstmarkt. In het kader van “50 jaar Biddinghuizen” worden er dit jaar extra activiteiten georganiseerd.

De stichting heeft uitdrukkelijk geen winstoogmerk. Het huidige bestuur is een enthousiaste club waarin een goede sfeer voorop staat. U zult met open armen worden ontvangen.

Wilt u meer weten over de organisatie? Kijk dan op http://www.ijsvogel.net

Voor informatie over deze functie kunt u contact opnemen met de huidige penningmeester, Jan de Craen op telefoon 06-53646534 of met een van de andere bestuursleden.

Wilt u solliciteren
Stuur dan uw brief met CV zo snel mogelijk naar Stichting de IJsvogel, Postbus 21, 8256 ZG Biddinghuizen of stuur een mail naar info@ijsvogel.net of neem contact op met een van de bestuursleden.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat