Home

Stamppotbuffet groot succes

Stamppotbuffet groot succes Biddinghuizen - 8 oktober 2012.  Het jaar van de vrijwilliger, de week van de smaak en burendag allemaal op één avond in Het Koetshuis te Biddinghuizen. Kan dat? Iedereen die afgelopen zaterdagavond aanwezig was op het stamppotbuffet heeft het wel zo ervaren.

Vele vrijwilligers hadden zich met partner aangemeld, het was bijzonder gezellig en het eten smaakte voortreffelijk.

Kindermiddag
Vorige week woensdag vond de aftrap plaats van de feestelijkheden in het dorp. Ongeveer honderd kinderen bezochten de kindermiddag in Het Koetshuis. In de sportzaal stonden diverse uitdagende hindernissen opgesteld en in de judozaal kon geknutseld worden. Hoewel daar wel enige hulp van vaders en moeders welkom was hebben de kinderen zich verder uitstekend vermaakt.Braderie
Zaterdagochtend begon de braderie in het winkelcentrum. In de ochtend was het regenachtig en daardoor ook een beetje koud maar toen rond de klok van twaalf de zon zich steeds meer liet zien klaarden de gezichten van de kraamhouders ook op en wisten steeds meer bezoekers de braderie te vinden.Klamer ATB Challenge
Het bezoeken van de braderie kon mooi gecombineerd worden met het kijken naar de tweede editie van de Klamer ATB Challenge. De organisatie was er opnieuw in geslaagd een zeer uitdagend en vermoeiend parcours in het centrum neer te zetten. Dat er dwars door Het Koetshuis gefietst mocht worden werd als zeer bijzonder ervaren. Hoewel de ATB Challenge een valse start kende door de ongelukkige val van Marc Custers bij het inrijden, kon de wedstrijd met enige vertraging toch van start.Erik Schaap was de snelste bij de individuele tijdrit en het koppel Bert Keek / John Wijnands bleek uiteindelijk het sterkst aan het einde van de dag. Net als vorig jaar bleek het voor velen een slopende race te zijn maar voor het publiek was dit prachtig om te zien. Wederom een zeer geslaagde activiteit dus. Marc kon gelukkig dezelfde dag nog het ziekenhuis verlaten en werkt alweer aan zijn herstel.

Stamppotbuffet
Voor het eerst werd het stamppotbuffet in en samen met Het Koetshuis georganiseerd. Een beslissing waar de organisatie met een goed gevoel op terug kijkt. Niet alleen vanwege de vele regen van vorige week, welke de opbouw en inrichting van een tent extra zwaar gemaakt zou hebben, maar vooral omdat het prima voor elkaar was in Het Koetshuis. De verschillende stamppotten bereid door de Meerpaal, smaakte uitstekend en dat samen met het geweldige optreden van het trio ”Come Again” maakte het tot een zeer gezellige avond.

Vooraf werd dat ook verwacht want het buffet was compleet uitverkocht.De feestavond werd voort gezet met een geweldig optreden van de band “Blue Train” . Zeer muzikaal en met veel passie werden de verschillende covers gespeeld. Helaas bracht dit niet het aantal bezoekers wat gehoopt werd.

Het weekend werd zondag afgesloten met een interreligieuze ontmoeting in de sportzaal van Het Koetshuis. Uiteindelijk kijkt de organisatie terug op een geslaagde activiteit die natuurlijk mogelijk werd door de inzet van vele vrijwilligers en de bijdragen van sponsoren waarvoor. Biddinghuizen bedankt!

Klik hier voor alle foto's

Klik hier voor alle foto's (2)

Stichting de IJsvogel / Dorpsbelangen Biddinghuizen

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat