Home

Kom helpen in het Chrasnapolski

Kom helpen in het Chrasnapolski Biddinghuizen - 7 mei 2012.  Voordat het Oranjefeest in het Chrasnapolski kan losbarsten, moeten er uiteraard wel eerst de nodige voorbereidingen getroffen worden. In de tweede week van mei begint de organisatie met de eerste voorbereidingen in de schuur, waarna vanaf 11 mei de opbouw van de tribunes begint.

Uiteraard kan de organisatie dat niet alleen, dus kom gerust helpen.

Op vrijdag 11 mei wordt er gestart met het belangrijkste deel van het Chrasnapolski, de tribunes. Op zaterdag 12 mei en zondag 13 mei wordt er verder gebouwd, waarna de tribunes aan het eind van de zondag wel moeten staan. Vervolgens wordt er gestart met het aankleden van het stadion, het maken van de VIP-Box en alle andere afrondende werkzaamheden. Uiteindelijk moet het Chrasnapolski rond 26 mei van binnen gereed zijn voor het aankomende EK Voetbal.

Vele handen maken licht werk, dus de organisatie vraagt voor de werkzaamheden de nodige helpende handen. “Elke manier van hulp is welkom, dus schroom niet en kom helpen”, laat de organisatie weten. Vrijwilligers kunnen zich opgeven via voetbaloranje@live.nl, zodat de organisatie een inschatting kan maken van de aanwezige vrijwilligers.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Twitter
© 2023 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat