Home

Koninginnedag in Biddinghuizen

Koninginnedag in Biddinghuizen Biddinghuizen - 9 april 2012.  Maandag 30 april wordt er volgens de bijna vaste traditie Koninginnedag in Biddinghuizen gevierd.

Het Plein
Om negen uur ’s ochtends starten wordt er gestart op het Plein met het hijsen van de vlag, in aanwezigheid van de burgemeester en zijn vrouw, tijdens het spelen van het Wilhelmus door Maris Sonores. Daarna zal de burgemeester het startschot geven voor de versierde fietsenoptocht. Ook majoretteclub “de IJsvogels” zal niet ontbreken

Natuurlijk zal er in het winkelcentrum weer een vrijmarkt gehouden worden. Deze markt is niet voor professionele kraamhouders. Na het vlag hijsen is er weer koffie en oranjekoek in de feesttent waar ook de prijsuitreiking van de versierde fietsenoptocht zal plaatsvinden.

Evenemententerrein
In en rond de feesttent op het evenemententerrein zullen er activiteiten voor jong en oud georganiseerd worden. Natuurlijk wordt er weer gestreden om het biddinghuizer kampioenschap eieren gooien.

Gelijkertijd zullen er diverse andere spelletjes en uitdagingen in en rond de feesttent plaatsvinden. Dit jaar zal onder andere het spel “Bungee Mexico” gespeeld kunnen worden. Een uitdagende wedstrijd tussen twee personen om de snelste tijd. Voor het eerst zal er ook een ouder/ kind spelcompetitie plaatsvinden bij een drietal spelonderdelen. Het spelletjescirquit en de nodige springkussens voor de wat kleinere jeugd zullen niet ontbreken.

Bovendien zullen de mensen van de moskee ‘s middags voor de heerlijkste hapjes tussendoor zorgen bij de feesttent.

Als het weer ook een beetje mee wil werken belooft het een oergezellige koninginnedag te worden in Biddinghuizen.

Vrijwilligers
Om alles goed te laten verlopen is de organisatie nog op zoek naar vrijwilligers. Vrijwilligers die willen helpen bij het opbouwen, bij de Koninginnenach, bij het koffie schenken, bij de diverse spelletjes en natuurlijk ook weer bij het opruimen. Wil je helpen meld je dan aan via info@ijsvogel.nl of bij één van de bestuursleden van Stichting de IJsvogel ( http://www.ijsvogel.net).

Koninginnedag vieren? Gewoon in Biddinghuizen

Stichting de IJsvogel/Dorpsbelangen Biddinghuizen


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat